Pozisyon vermeden mağlup olduk

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pozisyon vermeden mağlup olduk
A
a

Eskişehirspor'un Akhisarspor mağlubiyetinin ardından sabrı taşan taraftarlar, maç sonunda kaptan Sezgin’e takımı tribünlere getirmesini istedi. Taraftar, futbolculara tepki gösterirken, Kaptan Sezgin ise, “Sizi çok iyi anlıyoruz. Biz de kahroluyoruz. Pozisyon vermeden mağlup olduk” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: TFF 1. Lig’in 8’inci Akhisarspor maçında alınan mağlubiyet taraftarın sabrını taşırdı. Eskişehirspor taraftarları maç sonrasında soyunma odasına giden takım kaptanı Sezgin Coşkun’a seslendi ve takımı tribüne getirmesini istedi. Daha sonra kaptan takımı toparladı ve taraftarın önüne gitti.

Sabrımız taştı artık
Locada takımını destekleyen taraftarlar, maçın son dakikalarında takıma tepki gösterdi. Futbolcular maçtan sonra tribünün önüne geldi ve taraftarlar futbolculara, “Artık çocuk değilsiniz. 21 maçtır galip gelemiyorsunuz, sabrımız taştı artık. Formanın hakkını verin” diyerek tepki gösterdi.

Biz de kahroluyoruz
Kaptan Sezgin taraftara, “Rakip sadece 1 pozisyona girdi. Pozisyon vermeden mağlup olduk. Sizin moral bozukluğunuzu ve üzüntünüzü çok iyi anlıyoruz. Biz de kahroluyoruz. Ama bize inanın, güvenin. Bu ekip elinden gelenin en iyisini yapmak için sahada var gücüyle mücadele ediyor. Bu camianın yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli Ruhi 3 Kasım 2020 17:30

Ya kaptan. Biz farklı maç mı seyrettik acaba. Sizlerin birkaçınızın dışında sahada ne yaptığınızı biliyor musunuz? madem Pozisyon vermedik diyorsun o zaman neden girdiğiniz pozisyonları değerlendirmediniz galibiyet alamadınız.? Her hafta mağlubiyetlere kılıf aranıyor. Bir hafta genciz, bir hafta tecrübesiziz, bir hafta pozisyon vermedik gibi bırakın bu boş lafları. Biraz ayağınızla beyniniz çalışsın. Ama nerde sizde o düşünce . Sizde başladınız hocanız ve yönetiminiz gibi mazeretler üretmeye. Takım arkadaşlarınızın yaşıtları Avrupa da, Türkiye de sahada döktürüyorlar futbol resitali yapıyorlar. Sizler sahada nal toplayıp mazeret uyduruyorsunuz.. Futbolcusunun da , Hocasının da, Yönetiminin de, Başkanının da çeneleri çalışıyor. ve hala İSTİFA etmeyi düşünmüyorlar. Neden istifa etsinler ki bu reklamı daha nerede bulacaklar. Çevrelerinde sahte hesaplarla bunlara yalakalık yapan şakşakçıları var.... var olduğu sürece de Eskişehirspor'umuz yenilemeye, kötü günlere mahkum...

2 8 Cevap Yaz
Mustafa 3 Kasım 2020 16:39

GEREKSİZ GERİ PASLARDAN VAZGEÇMEDEN BU TAKIM İYİ OYNAYAMAZ,HÜCUM FUTBOLU OYNARSANIZ GALİP GELİRSİNİZ

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi