Özbayer'in takıma güveni tam!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özbayer'in takıma güveni tam!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, ESTV’de Aytaç Ersoy’a konuştu. Son dakikaya kadar mücadele edeceklerini söyleyen Özbayer, futbolcularına güvendiğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
İlk olarak ikinci devre hazırlıklarını değerlendiren Özbayer, “İkinci devre hazırlıklarına başladık. Şu an kongre süreci olduğu için net bir program yapamadık. Yöneticilerle görüşeceğiz. Süreci nasıl devam ettireceğimiz konusunda bir planlama yapmak zorundayız. Transferin açılması veya açılmaması konusunda benim bir değerlendirme yapmam afaki olur. Çünkü sonuçta belirlenen bir şey yok. Biz elimizdeki kadroyu yeniden ayağa kaldırmak, yeniden motive etmek, birlikteliği yeniden sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Kamp süreci inşallah olursa yeniden bir toparlanma fırsatı yakalayacağız” dedi.

5 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
İlk 5 maçın çok önemli olduğunu söyleyen Özbayer “Oynadığımız son 3-4 maçta oyuna ortak olduk. Oyunu domine ettiğimiz dakikalar oldu. Pozisyonlara girdik. Üretkenlikte bir sıkıntı yoktu, sonuçlandırmada sorunlar yaşadık. Bu oyuncu grubuyla bunları gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. Önümüzdeki 5 maç bizim için çok önemli. Bu başlangıçta istediğimiz puan baremini yakalayabilirsek sonu da güzel olur inşallah” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARIMA TEŞEKKÜR ETTİM
Takımdaki son durumu da anlatan Özbayer, “ Çocukları yeniden ayağa kaldırmak demek yeniden motive edebilmek demek. Yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen burada bu mücadeleyi gösteriyorlar. Yeniden bir mücadeleye başladığımızı, bunun sonunu beraber
getirebileceğimizi söyledim arkadaşlara. Özverileri için teşekkür ettim. Yeniden ayağa kalkacağız inşallah. 15 Ocak’ta ikinci devreye galibiyetle başlamayı umut ediyoruz” diye konuştu.

NET KAYIPLARIMIZ VAR
Özbayer son olarak “10 puan topladık ama 7-8 puanlık bir kayıp olduğunu biliyorum. Bunu gördük, yaşadık. Net puan alabileceğimiz maçlardan puansız döndük. En son oynadığımız 3 maçımızdan 9 puan da alabilirdik. Net puan kayıplarımız var. Oynadığımız oyunun tabelaya yansımaması bizi bu puan bareminde bıraktı. Oynadığımız her rakibe karşı (Amasyaspor hariç) zaman zaman ortak, zaman zaman üstün oynadık. Belli tecrübesizlikler nedeniyle kaybettiklerimiz de oldu. Takım savunmasını beraber yapsak da merkez savunma oyuncularının orijinal disipline sahip olmaması bizi eksik yapıyor o konuda. Onu da çok çalışarak, beraber o organizasyon gözden geçirerek tamamlayabileceğimizi düşünüyorum. Bu oyuncularla bu yarışı sonuna kadar kovalayacağız. Dediğim gibi ilk 5 maç durumumuzu belli edecek” dedi.
 
ESKİŞEHİRSPOR’UN İKİNCİ DEVRE İLK 5 MAÇI
Eskişehirspor-Belediye Derince
Konyaspor 1922-Eskişehirspor
Eskişehirspor-Şile Yıldızspor
Hacettepe 1954-Eskişehirspor
Eskişehirspor-Karaköprü Belediye
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kani 29 Aralık 2022 11:27

Tarftarın pek öyle değil.

0 1 Cevap Yaz
pompeo 27 Aralık 2022 14:09

ulan altyapida bunlari kim yetistirdi ? ... hic bir sey ögretmemisler sanki ..

0 2 Cevap Yaz
esss 27 Aralık 2022 10:19

Eskişehirspor kapanırsa kapansın diyen biri, hangi konuda güveni tam? küme düşürme konusunda olmasın?

0 0 Cevap Yaz
eses 27 Aralık 2022 10:16

hoca sen ne anlatıyorsun son sekiz maçta kaç puan topladın...

0 2 Cevap Yaz
Rıza 27 Aralık 2022 09:21

Daha hangi tecrübe kaç yıldır oynuyor aynı kadro

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi