Osman Taş’tan flaş karar! TFF ile...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş’tan flaş karar! TFF ile...
A
a

Eskişehirspor Keçiörengücü maçında skandal kararlara imza atan ve 90+5. dakikada Eskişehirspor'un %100 penaltısını vermeyen hakem Mert Güzenge için Osman Taş TFF ile görüşecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un Keçiörengücü ile oynadığı karşılaşmasında çaldığı ve çalmadığı düdüklerle oldukça kötü bir maç yöneten Mert Güzenge için Eskişehirspor yönetimi harekete geçti. Maç sonunda Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek, twitter hesabından ‘Hırsız var’ paylaşımı yaparak hakeme tepki göstermişti. Dünde başkanlığa geri döndüğünü açıklayan Osman Taş, hakem hataları için TFF ile görüşeceğini belirtti.

İşte Eskişehirspor maçındaki skandal karar

Fuat Çapa maçtan sonra isyan etmişti!

Eskişehirspor Keçiörengücü maçının ardından düzenlediği basın toplantısında son dakika hakemin hatalı penaltı kararını da değerlendiren Fuat Çapa, "Üzücü olan ise son dakikada verilmeyen penaltı. Futbolcumuz altı pasın içine girmiş vursa gol olacak. Görüntülere baktık bu penaltı değilse hangisi penaltı olur bilmiyorum. Kurallar değişti diye biliyorum ama penaltı kuralları değişmedi. 2 puan kaybettiğimiz için üzüldük. Oynamış olduğumuz oyunun, yapmış olduğumuz mücadelenin karşılığı bu olmamalıydı. Bu takımın neler yapabileceğini görebiliyoruz. Saha içindeki mücadelenin çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum bu sezon. Bu takım rahat çalışabilirse çok fazla değil bazı yapılması gereken işler yapılırsa ilk 6’ya girebilecek kapasiteye sahip, eksi 6 puan olsa da" demişti.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi