Osman Taş: Başkanlığa devam ediyorum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Osman Taş: Başkanlığa devam ediyorum
A
a

Eskişehirspor Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Osman Taş, bugün düzenlediği basın toplantısı ile başkanlığa geri döndüğünü açıkladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor Başkanlığı'ndan geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini açıklayan Osman Taş, bugün düzenlediği basın toplantısında Başkanlığa geri döndüğünü, istifanın geçersiz olduğunu açıkladı.
Osman Taş, Eskişehir'den kulübe destek bulamadığını, bu yüzden yurt dışında destek aradığını söylerken, istifa yazısının geçersiz olduğunu ve istifa kararının da kulübün karar defterine işlenmediğini belirtti.
Kumbara kampanyasının hemen ardından kulübe 17 farklı icra dosyasının geldiğini açıklayan Osman Taş, kendisinin kötü gün dostu olmadığını, kulübün önündeki engeli kendisi olarak görenleri ve kulübü kurtarmaya aday olanların önünü kesmemek için istifa ettiğini, ancak kimsenin kendisinin yokluğunda başkanlığa talip olmadığının altını çizdi.



İşte Osman Taş'ın açıklamaları:

Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
onur 21 Ağustos 2019 13:09

Önce ESSTORE u devralıp ismini duyuran,sonrada bu büyük camianın sırtından parasına para katmak ve bu ranttan faydalanmak için, vakit kaybetmeden adaylığını açıklayıp başkan olan Osman Taş ve ekibi, işi içinden çıılmaz bir boyuta getirmiştir.çocuk oyuncağı değil kardeşim bu işler istifa ediyorum deyip, tam ligin başladığı günde geri geldim demek nasıl bir saçmalıktır.-6 ceza gelmiş bir çok oyuncu kampa katılmamış,takım muhtemelen küme düşecek, siz hala koltuk peşindesiniz.. Bırakın ESES imin yakasını

0 1 Cevap Yaz
Marmara kazim 20 Ağustos 2019 23:38

Gercekten bu isi hakkiyla yapabilecek biri yokmu? Ne gunlere kaldik

0 4 Cevap Yaz
2626 20 Ağustos 2019 19:15

Bel ki de güzel işler yapacak..Eleştri tamam ama engel olmayın..Başkan eleştriler olacak..siz EsEs için gece gündüz çalışın.Başarı geldikçe çevrenizdeki eleştiriler elbet azalacak.

7 2 Cevap Yaz
Eses 20 Ağustos 2019 17:22

Doğru karar

9 2 Cevap Yaz
furemen 20 Ağustos 2019 15:34

Bir başkan düşünün ki esstore de basın toplantısı düzenliyor.Yazıklar olsun vizyonunuz bu mu? Eskişehirspor u ayağa düşürdünüz.Büyük bir camia büyük bir kulüp değiliz.Geçmişte bir dönem yaşanan başarılarla övünüyoruz.Unutmayın ki bir şey süreklilik arz ediyorsa değerlidir ve gerçek başarıdır.Büyük olan tek şey taraftar(dı).Onuda bazı kimseler peşine takmış bir kaç pankartı yere göğe sığdıramıyorlar.Aynı kişiler bu yönetimi kulübün başına bela ettiler.Kaan Ay yönetimine yazık ettiler.Medyada maalesef bu kişilerin oyuncağı olmuş.Basit şeyleri haber diye sunuyor.Hiç bir titri olmayan adamları sayın hitabı ile televizyonlara çıkartıp prim yaptırıyorlar.Hoca desen ayrı bir alem.İki senede bir takım hiç mi oyun sistemi oturtamaz.Salatalıkları rafa dizsen iki senede bir düzene girerdi.Sorun sadece borç değil.Kulübün neresinden tutsan elinde kalıyor.

3 7 Cevap Yaz
Mete

yazdıklarınızın altına bende imzamı atarım bilhassa Fuat hoca ve Eskişehirspor başkanı olacak birinin Esstore de basın toplantısı düzenlemesi konusu.

0 2
istifa geçersiz mi ? dedi 20 Ağustos 2019 13:34

Memleketimin güzel insanları. Danışıklı döğüş yapan pehlivanla , bir avuç yöneticinin oyununa getirildiniz. Eskişehir spor camiasının gazını aldılar. Şimdi de sahneye konulan ikinci perde oynanıyor. Artık gözünüzü açma zamanı. Yoksa,, düşünmediğin akıbetle 34. hafta da karşılaşacaksın.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi