Örnek lider!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Örnek lider!
A
a

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80’inci yıldönümünde şehrin önde gelen isimleri birer mesaj yayınladı. Vali Özdemir Çakacak, mesajında “Atatürk, vatan sevgisiyle ve mücadeleci ruhuyla tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir liderdir” ifadelerini kullandı

Sütiş Eskişehir
VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK:
“Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 80’inci yılında, milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Askerî yeteneklerinin ve devlet adamlığının yanı sıra engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi ve insanî değerlere verdiği önemle, çağının en önemli lideri olan Atatürk, vatan sevgisiyle ve mücadeleci ruhuyla tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir liderdir. Türk Milleti olarak 10 Kasımları bir matem günü olarak görmenin ötesinde, bu günü Büyük Önder’i anma; O’nun fikir, öngörü ve tespitlerini anlama günü olarak da değerlendirmekteyiz.”

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ EMİNE NUR GÜNAY:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmanın en etkili yollarından biri de düşüncelerini anlamak, anlatabilmek ve yaşatabilmektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlanmasının 80. Yıl dönümünde büyük bir şükran ve rahmetle anıyor, kendisine ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HARUN KARACAN:
“Türk ve dünya tarihinde iz bırakan büyük bir lider Atatürk’ü andığımız bu günde bizlere düşen en büyük görev vatanımızı, bayrağımızı, cumhuriyetimizi korumak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde tutmaktır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi hürmet, minnet ve rahmetle anıyorum.”

CHP MİLLETVEKİLİ JALE NUR SÜLLÜ:
“10 Kasım, barış, adalet ve demokrasi anlayışı ile mücadelesinden güç ve ilham almaya devam etiğimiz Büyük Önder’i anmak değil, anlamak ve eserlerini geleceğe taşıma kararlılığımızı ortaya koyduğumuz gündür.Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi şahsiyeti önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum.”

CHP MİLLETVEKİLİ UTKU ÇAKIRÖZER:  
“Bugün, dehası ve siyasi liderlik yeteneği dünya çapında hayranlık uyandırmış, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü. Atatürk’ün ilke ve devrimleri bize, tüm bölgemize ve dünyadaki mazlum milletlere ışık tutmaya devam etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha özlem ve saygıyla anıyorum.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ BÜYÜKERŞEN:
“Fikirlerinden, eserlerinden ve cesaretinden aldığımız güçle; yolundan hiç ayrılmadan ilerlerken bizim için dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da zaman daima Atatürk’ü gösterecektir! Bu vesileyle, başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bugüne kadar bu vatan için canlarını esirgemeden feda eden tüm şehitlerimizi bir kere daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT:
“Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri bize, bölgemize ve dünyadaki zulüm görmüş tüm milletlere ışık tutmaya devam etmektedir. 10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, O’nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz bir gündür. Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla selamlıyor ve sonsuza kadar emanetlerinin bekçisi olacağımıza söz veriyorum.”

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET ATAÇ:
“Kurduğu Cumhuriyet’le esaret altındaki pek çok millete yol gösterici olan Atatürk, yaptığı devrimlerle de Türk toplumunu ileri seviyelere taşımıştır. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’i ve devrimlerini geleceğe taşıma görevi de bizlere düşüyor. Çağdaş, laik Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağımıza inancımızı bir kez daha ifade ediyor, büyük Ata’yı özlemle anıyoruz.”
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi