Önemli uyarı: Eskişehirspor maç oynamadan kazanacak ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Önemli uyarı: Eskişehirspor maç oynamadan kazanacak ama...
A
a

Eskişehirspor, sezonun ikinci yarısına Demirspor'u yenerek güçlü bir başlangıç yapmıştı. Ancak, bu hafta maç oynamadan geçse de Teknik Direktör Levent Kartop'un titizliği ve motivasyonu hiçbir şekilde azalmıyor. Kartop, oyuncularından, Demirspor maçındaki kararlılık ve ciddiyeti, Yunusemrespor karşılaşmasına da taşıyarak aynı başarıyı elde etmelerini istiyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Sezonun ikinci yarısına Eskişehir Demirspor galibiyetiyle başlayan Eskişehirspor bu haftayı maç oynamadan geçirse de Teknik Direktör Levent Kartop ciddiyeti elden bırakmıyor. Kartop, Demirspor maçına olduğu gibi Eskişehir Yunusemrespor karşılaşması için aynı ciddiyetin gösterilmesini istiyor. 

Maç oynamadan kazanacak

Bölgesel Amatör Lig’de liderlik koltuğunda oturan Eskişehirspor sezonun ikinci yarısına Eskişehir Demirspor galibiyetiyle başlamıştı. Bu hafta ligden çekilen Kozlu Belediyespor karşısında maç oynamadan 3-0 hükmen galip ilan edilecek olan Şimşekler 2’de 2 yapmış olacak. Es Es maç oynamayacak olmasına rağmen tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. 

Taktik ağırlıklı çalışma

Eskişehirspor ligin 16’ncı haftasında kendi sahasında bir diğer Eskişehir ekibi Yunusemrespor’u ağırlayacak. Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop 18 Şubat’ta oynanacak olan bu karşılaşmanın ciddiyetini şimdiden oyuncularına aşılıyor. Rehavetin takımı kötü anlamda etkileyeceğini düşünen Kartop adeta göz açtırmıyor. 

Antrenmanda yer almadılar

Eskişehirspor’un dün yaptığı antrenmanda sportif sakatlığı devam eden 3 isim yer almadı. Arka adalesinde sorun yaşayan Kaan Dorak, Demirspor maçında oyundan çıkmak zorunda kalan Hayrettin Cengiz ve stoper Cihan Çimen antrenmanda yer almadı. Bileğinde şişme meydana gelen Hayrettin’in iyileştiği ve bugünkü antrenmanda takıma katılacağı öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi