Eskişehirspor ne yaptıysa olmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ne yaptıysa olmadı!
A
a

Eskişehirspor, 2023-2024 sezonunda şampiyonluk hedefiyle yola çıkmış olsa da, eline geçen büyük fırsatları değerlendiremedi ve ligde zirveden uzaklaştı.

Sütiş Eskişehir
Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Eskişehirspor eline geçen büyük fırsatları bir türlü değerlendiremedi. 13 hafta boyunca liderlik koltuğunda yer alan bu koltuğu kaybetse dahi tekrar şampiyonluk kupasına tutunma fırsatı yakalayan Es Es bu fırsatları elinin tersiyle gitti. 

Alaplı deplasmanında başladı

2023-2024 yılında tarihinde ilk kez amatör ligde mücadele eden Eskişehirspor sezona şampiyonluk hedefiyle başladı. Siyah Kırmızılı ekip şampiyonluk kadrosunu kursa da bir türlü dikiş tutturamadı. Eskişehirspor, toplamda 26 hafta sürecek olan ligde tam 13 hafta liderlik koltuğunda yer aldı. Takım 8 hafta ise ikinci sıradaydı. Deplasmanda alınan Alaplı mağlubiyet ise takımı 3’üncü sıraya geriletti. 

Avantaj bizdeydi

Buna rağmen Eskişehirspor’un elinde fikstür avantajı verdi. Alaplı, Polatlı’yı deplasmanda 2-1 yenerken Es Es sahasında Karadeniz Ereğli ile berabere kaldı. Bu beraberlikle Es Es adeta havlu atmış oldu. Şimşekler, bu maçtan sonra evinde lider Polatlı Belediyespor’u ağırladı. Ancak Eskişehirspor bu maçtan da 1-0 mağlup ayrılınca ligde 4’üncü sıraya kadar geriledi. Es Es hem Ereğli hem de Polatlı’yı yenmiş olsaydı şu an 2 puan farkla ilk sırada yer alıyordu. 

İlk devre Polatlı maçı öncesi puan tablosu

                                       O    G    B    M    A    Y    P
1.Eskişehirspor               9    8    1    0    19    3    25
2. Polatlı Belediyespor    9    6    2    1    15    6    20
3.Çilimli Belediyespor      9    6    2    1    13    6    20
4.Geredespor                  9    6    1    2    14    6    19
5.Ankara TKİ                   9    5    3    1    15    4    18

İlk maçta devirmiştik

Bölgesel Amatör Lig’de 5 Mayıs Pazar günü Eskişehirspor’un konuğu olacak Çilimli Belediyespor bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Es Es, sezonun ilk yarısında Çilimli Belediyespor’u deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı. Deplasmanda Düzce’de oynanan karşılaşmada Eskişehirspor’a galibiyeti getiren gol Sergen Şakirler’den gelmişti. Es Es bu galibiyetle çok kritik bir deplasmandan kayıpsız dönmeyi başarmıştı. 
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi