Ölüp ölüp dirildiğimiz anlar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ölüp ölüp dirildiğimiz anlar!
A
a

Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ettiğimiz karşılaşmada nefeslerimizin kesildiği anları derledik

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, #vazgeçmeyenlerburada diyerek, üstüste 3. haftada 3. galibiyetini alırken, neredeyse yarını 10 kişi oynadığı karşılaşmada, lig liderini devirmenin mutluluğunu da yaşıyor.
Karşılaşmayı Ümraniye'de, takımının yanında izleyen bir avuç taraftarın yanı sıra, televizyondan takip eden yüzbinlerce Eskişehirsporlu, özellikle bazı pozisyonlarda kelimenin tam anlamıyla "öldü öldü dirildi"
Hakemin karşılaşmayı bitiren düdüğüne kadar geçen son beş dakika tüm Eskişehirlilere saatler sürdü gibi gelirken, tecrübeli ve başarılı kalecimiz Kayacan'ın çıkardığı her top yüreğimize serin sular döktü.
Bizler de, bu muhteşem galibiyetin ardından, Eskişehirspor taraftarının ölüp ölüp dirildiği ilginç pozisyonları sizler için derledik.

SEMİH GÜLER SON ANDA!
Karşılaşmanın ilk yarısında, 35. dakikada Ümraniyesporlu oyuncu Andreas ceza sahamıza girdi, Kayacan'ı da geride bıraktı.
Kalenin boşaldığı bu anlarda izleyenler nefessiz kalırken, devreye giren Semih Güler, çok zamanında bir müdahale ile boş kaleye giden topu kornere gönderdi.

BU KEZ AKAMİNKO!
İkinci yarının ilk dakikalarında Ümraniyespor ataklarıyla savunmamızı baskı altına almaya çalışıyordu. Bu ataklardan biri sırasında oldukça tehlikeli bir an yaşandı.
Maçın belki de kader anı diyebileceğimiz bu saniyelerde yine nefesler tutuldu.
Karşılaşmanın 57. dakikasında, Ümraniyespor'un atağında Kayacan kaleyi terketti, ancak ceza sahası dışından gelen şuta engel olamadı.
Tam kale çizgimiz üzerine yerleşen Akaminko, kaleye doğru gelen topa kafa ile vurarak uzaklaştırırken, Ümraniyespor'un mutlak golünü de engellemiş oldu.

AH SEMİH AH!
Maçın belki de en kritik anı, başarılı oyuncumuz Semih Güler'in kırmızı kart gördüğü andı.
59. dakikada, topu bir an ayağından kaçıran Semih Güler, rakip futbolcuyu çekerek düşürünce, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Ancak Eskişehirspor, ne bu kırmızı kart ile, ne hakemin kötü yönetimi ile, ne de 10 kişi kalmasıyla durmadı, karşılaşmadan galip ayrılarak, liderden 3 puan almasını bildi.
 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bozuyuklu 18 Şubat 2018 20:36

Helal esesim... buyuk takim zor gunlerde belli olur.. playoffa gidecez isallah..ordanda asil layik oldugumuz superlige ulasacagiz.

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi