Okçuların hedefi milli takım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Okçuların hedefi milli takım
A
a

Anadolu Üniversitesi Okçuluk Kulübü, sporcuları Kahraman Bagatır Şampiyonası’na hazırlanıyor. Deneyimli Antrenör İzzet Avcı idaresindeki okçular, milli takımı hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
70 sporcu çalışıyor
Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda 70 sporcu ile haftada 4 gün antrenman yaptıklarını söyleyen okçuluk antrenörü İzzet Avcı, okçuluğa yeni başlayan ve elit grupların birlikte çalıştıklarını belirtti. Eskişehir’de en iyi imkanlara sahip olduklarını belirten Avcı, “Sıfırdan başladık ve iyi işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.
 
Şampiyonaya davet edildiler
Bin 30 kişinin katıldığı Salon Federasyon Kupası’nda 3 sporcusunun barajı geçerek Türkiye Şampiyonası’na davet edildiğini vurgulayan deneyimli antrenör İzzet Avcı 29 Mart-1 Nisan tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Kahraman Bagatır Açık Hava Şampiyonası’na da hazırlandıklarının altını çizdi.

Milli takım seçmesi yapılacak
Deneyimli okçuluk antrenörü İzzet Avcı, hazırlandıkları Kahraman Bagatır Açık Hava Şampiyonası milli takım seçmelerinin de yapılacağını belirterek, “Bu şampiyonada aynı zamanda milli takım seçmesi de olacak. Antalya’da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Buğrahan Ömer Bozkurt milli takıma aday bir isim. Takımımız iyiye gidiyor” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi