Ofoedu önce imzalattı, sonra evine götürdü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ofoedu önce imzalattı, sonra evine götürdü!
A
a

Eskişehirspor'da Gaziantepspor maçının yıldızı Ofoedu, kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı, maçtan sonra topu takım arkadaşlarına imzalatarak evine götürdü.

Sütiş Eskişehir

Gaziantepspor maçının yıldızı Ofoedu kariyerinde ilk kez hat-trick yapma sevincini yaşadı

Pazartesi günü kendi sahasında ligin son sırasındaki Gaziantepspor'u ağılayan Siyah Kırmızılar adeta gol olup yağdı. Attığı 3 golle maça damga vuran Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Ofoedu kariyerinde ilk kez hattrick yapma sevincini yaşadı.  Başarılı oyuncu ilk hat-trick'ini yaptığı maçtan sonra topu imzalatarak evine götürdü.

İstekli oyun dikkat çekti

Karşılaşmaya etkili başlayan Eskişehirspor’da 21’inci dakikada Erkan Zengin’in pasına kaleci ile karşı karşıya kalan Ofoedu, yerde kalınca takımına penaltı kazandırdı. Erkan, bu penaltıyı gole çevirip perdeyi açtı. 28’inci dakikada Ofoedu maçtaki ilk golünü atarken, Es Es 2-0 öne geçti. 

43’te bir kez daha sahneye çıkan hücum oyuncusu, kendisinin 2’nci takımının üçüncü golünü kaydetti. 69’da Fıratcan farkı 4’e çıkarttı. Ofoedu, 74’de attığı golle hat-trick yaptı. 5-0 öne geçen Es Es frene basmadı. 76’da yine Fıratcan, 79’da ise Hasan Hüseyin Acar attıkları gollerle skoru belirledi. 

3 gol atan Ofoedu, 1 penaltı yaptırdı, 1 de asist yaptı gecenin yıldızı oldu. Takım olarak istekli bir oyun sergileyen Es Es, Play-Off yarışında olduğunun mesajını verdi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi