Odunpazarı esnafı umduğunu bulamadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı esnafı umduğunu bulamadı
A
a

Eskişehir’in önde gelen turistik noktalarından biri olan Odunpazarı bölgesindeki bazı esnaflar, bu sömestir tatilinin umdukları satış açısından verimli geçmediğine değindi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir’in önde gelen turistik noktalarından biri olan Odunpazarı bölgesindeki bazı esnaflar, bu sömestir tatilinin umdukları satış açısından verimli geçmediğine değindi.
Eskişehir’in hem yerli hem de yabancı turistler için ilk akla gelen yerlerden birisi olan tarihi Odunpazarı bölgesi her mevsimde yerli ve yabancı turistler ile Eskişehir’de yaşayan vatandaşlar tarafından çokça ziyaret ediliyor. Sömestir tatiliyle birlikte satışlarının artacağını düşünen bazı esnaflar, bölgeye umdukları kadar ziyaretçinin gelmediğini, eskisi kadar ilgi görmediğine değindi. Bu durumun tek bir sebebi olmadığını belirten esnaflar soğuk havaların da etkili olduğunu belirtti.

Bakan çok alan yok

Tatille birlikte gelen vatandaşların biraz da olsa arttığını, öte yandan bu durumun esnafa yaramadığını belirten bölge işletmecilerinden Mehmet Tuç, “İnsanlar eskiden daha çok gelirdi. Geçmişten bugüne ivme azalarak gidiyor. Geçmiş sömestir ile bu sömestir tatilini karşılaştırdığımız zaman durum çok zayıf. İnsanlar artık gezmek için geliyorlar, mümkün olduğunca para harcamamaya çalışıyorlar. Geliyorlar geziyorlar bakıyorlar ‘ne kadar güzelmiş, elinize sağlık’ diyorlar ve hiçbir şey satın almadan geri gidiyorlar. Artık insanlar en güzelini bulup almaya çalışıyorlar. Eğer bir şey alacaksa parayı en son harcamaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa ali 7 Şubat 2020 22:34

O zaman sizde gelenlerin isteğine göre işler yapın satın armut piş misali olmasın her türlü objeyi koyun biraz da uygun fiyat isteyin ülkemiz ekonomik dar boğazdan geçiyor sizde kendinizi geliştirin alışmışsınız bir ağlamaya kusura bakmayın q

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi