O savunmanın değişilmezi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç O savunmanın değişilmezi
A
a

Siyah Kırmızılı ekibin başarılı oyuncusu Semih Güler bu sezon savunmanın değişmez ismi olacak. Transfer tahtası açılsa da açılmasa da 23 yaşındaki futbolcuya bu sezon büyük iş düşecek.

Sütiş Eskişehir
Çapa güveniyor
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’un formasını giymeye başlayan Semih Güler gösterdiği başarılı performansla göz doldurmuştu. 27 karşılaşmada forma giyen 23 yaşındaki futbolcu görev yaptığı maçlarda teknik ekibin geçer notunu almıştı. Semih Güler bu sezonda aynı başarıyı göstermeyi hedefliyor. Teknik Direktör Fuat Çapa’nın en güvendiği isimlerin başında gelen deneyimli oyuncu lig arenasında boy gösterecek.

Başarıya inanıyor
Bu sezon oynanan tüm hazırlık karşılaşmalarında forma giyen Semih Güler geçtiğimiz sezona nazaran daha deneyimli görüntüsü ile tam not aldı. Deneyimli futbolcu yaptığı açıklamada, “Bu sezon iyi bir takım olduk. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz. Takımdaki uyum oldukça güzel... Eskişehirspor forması giymekten dolayı çok mutluyum. Umarım bu formayla büyük başarılara imza atarım” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 9 Ağustos 2018 08:46

bu sezon oyun takibi çok daha ileri olmalı ve en önemlisi stoper olarak ayakta kalmalı hazırlık maçında ki bu eksiklikleri hala devam ettiği gözüktü kendini geliştirmeli.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi