O projeye büyük tepki!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç O projeye büyük tepki!
A
a

Eskişehirspor’da Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Gökhan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Altyapı projelerini açıklamıştı. Uygulanması düşünülen pilot takım projesine ilk tepki Alpagutspor ve Çiftelerspor’dan geldi

Sütiş Eskişehir
TAKIMLARIN EMEĞİYLE OYNAMASINLAR
Zirve yarışının giderek kızıştığı Süper Amatör Küme’de mücadele eden bir diğer takım olan Çiftelerspor da sosyal medya hesaplarından pilot takım açıklamasına tepki gösterdi. Kulüp yönetimi, “Eskişehir Süper Amatör Küme maçları bitmeden bakıyoruz ki Yunusemrespor şampiyon ilan edilmiş ve Eskişehirspor’un pilot takım olarak lanse ediliyor. Yöneticiler bu garantiyi nereden aldılar bunu da açıklasınlar. Eskişehir’de Süper Amatör Küme’de oynayan takımlarında emeğiyle oynamasınlar” ifadelerine yer verdi. 

YUNUSEMRESPOR OLARAK AÇIKLANDI
Eskişehirspor’da Altyapıdan Sorumlu As Başkan Gökhan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Kulübü’ndeki altyapıya yönelik projelerini kamuoyu ile paylaşmıştı. Projeler arasında pilot takım uygulaması da açıklanmış ve Gökhan Yıldırım’ın başkanlığı ve antrenörlüğünü yaptığı Süper Amatör Küme takımlarından Yunusemrespor’un pilot takım olmasının planlandığı belirtilmişti. Süper Amatör Küme’de mücadele etmekte olan Bekas Elektrik Alpagutspor ve Çiftelerspor’dan pilot takım uygulamasındaki kulüp isminin sezon bitmeden açıklanmasına tepki geldi. 

ALPAGUT'TAN KINAMA MESAJI
Asbaşkan Gökhan Yıldırım’ın açıklamalarına, Bekas Elektrik Alpagutspor Kulübü sosyal medya hesaplarından yayınladıkları şu mesajla karşılık verdi; “Eskişehirspor yönetimine soruyoruz, muhtemelen şampiyon olarak gördükleri Yunusemrespor şampiyon olamazsa Bekas Elektrik Alpagutspor, Kırka Boraksspor, Çiftelerspor’dan bir takım şampiyon olursa pilot takım olacak mı? Ayrıca hangi amatör kulüplerle görüşmeler yapılmış merak ediyoruz. Sezon bitmeden yapılan bu açıklamayı Bekas Elektrik Alpagutspor Yönetim Kurulu olarak kınıyoruz.” 

"AMATÖR KULÜPLERİMİZLE GÖRÜŞTÜK"
Gökhan Yıldırım pilot takım uygulaması ile ilgili olarak şunları söylemişti; “Eskişehir’deki amatör kulüplerimizle görüştük ve 10’a yakın futbolcuyu Eskişehirspor altyapına kazandırdık. Pilot takım uygulaması aldık. Bir tane daha profesyonel takımın olması gerekiyor. Yunusemrespor muhtemelen önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edecek. Bu kulüple anlaşarak önümüzdeki yıl bu takımın 3. Lig’e çıkması için Eskişehirspor olarak gerekli desteği vereceğiz. Eğer diğer kulüplerimiz de hedefini yüksek tutarsa o kulüplerimizle de pilot takım uygulaması yapacağız.” 


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi