Nuray Akçasoy’a destek için Eskişehir’e geldiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nuray Akçasoy’a destek için Eskişehir’e geldiler
A
a

CHP'den milletvekili adayı Nuray Akçasoy'a büyük destek... Eskişehir'e gelen Türkiye Kent Konseyleri Birliği temsilcileri Akçasoy'a destek vermek için burada olduklarını belirttiler.

Sütiş Eskişehir

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu Toplantısı Eskişehir’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan kent konseyleri başkanları, birlik başkanları olan Nuray Akçasoy’a desteklerini bildirdiler.

“BİRLİĞİMİZİN PARLEMENTODA TEMSİLCİSİ OLACAK”

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleşti.
Toplantıya Gaziantep, Çanakkale, Adana, Yalova, Kahramanmaraş ve Balıkesir’in Karesi İlçesi kent konseyleri başkanları katıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Eskişehir Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Nuray Akçasoy “Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin yürütme kurulu toplantısını Eskişehir’de yaptık. Çanakkale, Yalova, geçmiş dönem başkanımız Necati bey, Kahramanmaraş, Balıkesir’in Karesi İlçesi ve Adana’dan arkadaşlarımız katıldı” dedi.

Geçmiş dönem Başkanı Necati Binici 24 Haziran genel seçimlerinde CHP’den Milletvekili Adayı olan Nuray Akçasoy’a destek vermek olmak üzere kente geldiklerini aktararak, “Bugün toplantımızı gerçekleştirdik ama bugün toplantımızın asıl gayesi dönem başkanımız Nuray Akçasoy’un milletvekili adaylığıyla ilgili desteklerimizi, başarı dileklerimizi iletmek için buradayız. Her ne kadar siyasi görüşlerimiz farklı olsa da birlik olarak bir bütünüz. Değerli başkanımızın listeye girip aday olması hepimizi mutlu etmiştir. Eskişehir gibi bir şehrimizde STK temsilcisi olarak birlik başkanımızın aday olması STK’lar için dönüm noktası olacak. STK’lara bir ivme kazandıracak” diye konuştu. Binici birlikten parlamentoda bir temsilcilerinin olacağına inandıklarını ifade ederek, “Ben inanıyorum ki Nuray hanım gibi Eskişehir’de kazanacak. STK’lar da kazanacak. Türkiye Kent Konseyleri Birliği de kazanacak. Bundan sonra birliğimizin parlamentoda bir temsilcisi olacak.” dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi