Ne yaptın Kaan Kanak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ne yaptın Kaan Kanak!
A
a

Eskişehirspor'un İstanbulspor ile oynadığı maçın ardından Kaan Kanak'a büyük tepki vardı. Kaan Kanak kendisine gösterilen tepkiye yanıt verince ortam iyice gerildi. İzzet Erdoğan ortalığı yatıştıran isim oldu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un İstanbulspor ile oynadığı maçta taraftarların tepki gösterdiği oyunculardan biri olan Kaan Kanak, maç sonrası taraftarlar ile tartıştı. 

Lig maratonunun ikinci yarısının açılış maçında, sergilenen futbol ve mücadeleden dolayı, hayal kırıklığına uğrayan taraftarlar, İstanbulspor maçında Uğur İnceman ve Kaan Kanak’a tepki gösterdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından kendisine tepki gösteren taraftarlara karşılık veren Kaan Kanak, kısa bir süre ortamın gerilmesine neden oldu. Sosyal medyada çıkan iddiaya göre Kaan Kanak eşine edilen küfür nedeniyle sinirlendi.

Maç biter bitmez, tribünlere doğru giden oyuncuyu sakinleştirmeye çalışan Sportif Direktör İzzet Erdoğan, taraftarlarla da konuşarak, tepkilerin büyümesini önledi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 21 Ocak 2018 21:24

Şu Başakşehir gördükçe Eskişehir spor un şu duruma daha çok kahır oluyorum.... Allah sizi bildiği gibi yapsın eyy geçmiş başkan bozuntalari

1 1 Cevap Yaz
EsEs 21 Ocak 2018 13:24

Kaan seni sevenleri mahcup etme.Dün takım çok kötüydü. Her şeyi üzerine alınma.

1 1 Cevap Yaz
turgut 21 Ocak 2018 13:06

bundan böyle yenildiğimiz her maç ta iyi oynamayan futbolculara tepki gösterilecek, hatta gerekirse takım komple yuhalanacak..birileri bizi " siz iyi taraftarsınız uslu taraftarsınız " masalları ile iyi uyuttular..

1 6 Cevap Yaz
cenk26 21 Ocak 2018 12:45

bu kaan parasını almadığı için kampta kalacak tahammülü bile gösterememiş ve kampı terk etmişti..hasan hüseyin de dahil olmak üzere satın hepsini gitsinler..bize andaç güleryüz ve semih güler gibi tff ye şikayette bulunmamışkendi öz futbolcularımız yeter..hatta çok istiyorsa dorukhan bile gidebilir..

1 16 Cevap Yaz
haluk erçetin 21 Ocak 2018 11:58

takım derhal feshedilsin.düşeceksekte amatör gençlere helali hoş olsun hiç olmazsa sinir kırizi geçirmeyiz

2 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi