Ne yapabiliriz derdindeyiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ne yapabiliriz derdindeyiz
A
a

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ES TV’de yayınlanan Vaziyet programının konuğu oldu.   Çizmelioğlu, “Biz sadece Tepebaşında’ki vatandaşlarımızın daha iyi neler yapabiliriz derdine düşmemiz lazım. Bunun için dertlenmemiz lazım” dedi

Sütiş Eskişehir
ES TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Baş ve gazetemiz yazarı Arif Anbar’ın sorularını yanıtlayan Çizmelioğlu, yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme de bulundu.  “Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ a nasıl bir muhalefet yaparsınız?” sorusuna yanıt veren Çizmelioğlu, “Sert bir muhalefet farklı bir bakış açısı benim tarzım değil. Şuan bizim Tepebaşı’nda belediye başkanımız vatandaşımızın teveccühüyle seçilmiş belediye başkanı. Sen şöyle yanlışsın sen şurada şöyle yaptın biz tabii ki nelerin ne manada yapılacağını söyleyerek yola çıkacağız. Sadece ve sadece muhalefetlik adına muhalefet yapmak benim doğru bulduğum bir nokta değil. Her yiğidin farlı bir yoğurt yiyişi vardır. Doğru mu yanlış mı yaparsak bu benim mantığıma uymuyor. Elimizden geldiğince söyleyeceğiz bak burada eksiğin var burada yanlışın var bak bunu bu şekilde yapabilirsin bak hatta bizde destek verebiliriz diye söyleyeceğiz başkanım. Biz sadece tepebaşındaki vatandaşlarımızın daha iyi neler yapabiliriz derdine düşmemiz lazım. 
Bunun için dertlenmemiz lazım. Tek derdimiz bu olmalı” dedi. Çizmelioğlu, “AK Parti’nin Eskişehir’de başarısız olma nedenleri arasında milletvekilleri arasında ki ve belediye başkanları arasındaki sorunda etken mi?” sorusuna şu yanıtı verdi: “AK Parti’nin kuruluşundan bu zamana kadar bütün milletvekiliyle çalıştığımı dediğimde bütün milletvekilleriyle çalışma fırsatımız oldu. Bizim şuan ki üç milletvekilimizde kişilik konum itibariyle mantık itibariyle anlayış itibariyle farklı kişilikteki insanlar. Bir vekilimi aydın, naif çalışma ortamı ve çalışma mantalitesi çok farklı, bir milletvekilimiz teknik manada çok çok becerikli ve çalışma ortamı çok çok farklı bir milletvekilimiz şehrin içerisinde çıkmış biraz daha şehirle alakalı tanıyan bilen ve şehirde bulunan milletvekilimiz. Üçümüzde farlı anlayışta milletvekili olduğumuz zaman farklı yererde görev alan oluyor. Farklı yerlerde görev alanlar olduğu içinde bazen farklı anlayışlara sebebiyet veriyor. Şehrimizin yararına bir nokta olduğu zaman üçü de birleşmeyi çok çok iyi biliyor. Bu konuda sıkıntı yok. Farklı olmaları küs olduğu anlamına gelmiyor” 

AMACIMIZ HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK
“Hakan Çizimelioğlu’ nun hedefi ne ?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum biz seçimlere 50 gün kala ilçe başkanlığı teklifi yapıldığın da birileri ya çok zor bir görev alıyorsun 31 Mart sonucu belli değil hatta ve hatta bunu sana bile yorabilirler. Seçim kaybedildi konusunda tenkitler bile aldık. Biz hiçbir zaman yarını düşünmek adına değil bir şeyi hesap ederek değil bir şeyi hayal ederek yola çıktık. Ben şuna da katılmıyorum ak parti birilerini kullanıyor kullanılıyor çalışıyor bir değer oluyor. Sonra kenara atılıyor bakın ben bu partin il gençlik kolları başkanıydım İl gençlik kolları başkanlığı görevimizi bitirdik 4 sene hiçbir yerde görev almadım. 4 sene görev almayıp da farklı bir düşünceye hâsıl olmadım. Davamıza inandık davamız bizi nereye çağırıyorsa, teşkilatımız bizi nereye çağırıyorsa orada olduk. Samimi bir duruş sergilemek lazım. İl gençlik başkanlığında görevim bitti o zamanın İl başkanı Dündar Ünlüydü. Dedi ki önceki dönem arkadaşlarımızdan çağırın çadırlarda o zaman ‘evet’ ‘hayır’ referandum vardı biz gelin orda nöbet tutun biz gittik arkadaşlarımızla nöbet tuttuk. Biz Hakan Çizmelioğlu olarak da aynı şeyi düşünüyorum, bir yerlere gelmek adına değil hoş bir seda bırakmak adına kapsamlı olarak söylüyorum.” 

BAKSAN DEĞERLENDİRMESİ
Baksan Sanayi Sitesi hakkında değerlendirmede bulunan Çizmelioğlu, “Bence orda şöyle bir yönlendirme var. Şunu söyledik biz eksiklikleri anlattık sorunları anlattık bir bakıma dediğim nokta oydu. Konuşma nezdimizde de oydu. Baksan şuan gerçektende çok farklı noktada duruyor. Ben size hayal etmenizi istiyorum. Bir noktada Eskişehir’imizi Avrupa kenti olarak tanımlıyoruz bazı noktalarda doğru görüyorum” dedi. Çizmelioğlu “Belediye başkanım şöyle söylüyor ‘orası kooperatife ait ondan dolayı biz oraya giremiyoruz’. Baksan bölgesinde bulunan bir belediye başkanı çöp vergisi,  emlak vergisi aldığı yer böyle olmamalıdır” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi