Müstehcen görüntü iddiası: Ünlü oyuncu Eskişehir'de şikayetçi oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müstehcen görüntü iddiası: Ünlü oyuncu Eskişehir'de şikayetçi oldu
A
a

Sihirli Annem'de canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle hafızalarda yer edinen ve eski eşiyle yaşadığı şiddet olaylarıyla gündeme gelen Damla Ersubaşı, Eskişehir Adliye Sarayı’na gelerek suç duyurusunda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Sihirli Annem'de canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle hafızalarda yer edinen ve eski eşiyle yaşadığı şiddet olaylarıyla gündeme gelen Damla Ersubaşı, Eskişehir Adliye Sarayı’na gelerek suç duyurusunda bulundu. Yakın arkadaşı Müge Işık’ın eşine müstehcen fotoğraflar gönderdiği iddialarıyla gündeme gelen Damla Ersubaşı, bu iddia sonrası hukuki süreç başlattı. Ersubaşı, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına, “şantaj, iftira, haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlal, kişisel verilerin kaydedilmesi, verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi ve tehdit”suçlarından verdiği dilekçeyle Müge Işık hakkında suç duyurunda bulundu.

“KİMSE ELİNİN KİRİNİ BENİM ÜSTÜMDEN TEMİZLEMESİN”

Eskişehir’de yaşayan Damla Ersubaşı, Adliye Sarayı önünde yaptığı açıklamada, “3 gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum. Üstüme iftiralar atılıyor. Ben tabi ki bunlara hukuk yoluyla cevap veririm. Ben bu üslupta cevap verebilecek biri değilim. Kimse elinin kirini benim üstümden temizlemesin. Bugüne kadar hiçbir yüz kızartıcı davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran, iki çocuğuna bakan bir anneyim. Bunlara maruz kalmamın sebebi boşanmış ve iki çocuğuna bakan bir anne olmam mı? Kadının kadına yaptığı şiddete ben şu anda maruz kalıyorum anladığım kadarıyla. Sunacağım deliller mahkemede. Kimse elinin kirini benimle temizlemesin. Herkes kendi yaptıklarına baksın. Ben burada kurban değilim, iftiraya uğruyorum. Bana saldırı geliyor ama bunun sorumlusu ben değilim. Sorumlular mahkemede hesap verecekler. Bana ve çocuklarıma yaştılan bu 3 günün hesabını herkes mahkemede verecek. Bütün şikayetlerimizi yaptık. Kimin delili varsa göstersin. Kendi aile sorunları beni ilgilendirmiyor. Benim ‘dostum, arkadaşım’ dediğim insanın ben dostu arkadaşı olarak yanında olurum. Bu saatten sonra kimse beni ‘davayı geri çek’ diye aramasın. Adı geçen kim varsa atılan iftiranın hesabını verecek” dedi.

“MİLYONLARCA İNSANA ULAŞTI, MAĞDURİYET SÖZ KONUSU”
 

Hukuki sürece ilişkin açıklamada bulunan Damla Ersubaşı’nın avukatı Ali Önal, “Üç gündür Müge Işık isimli hanımefendi sosyal medyadan müvekkilim hakkında hem de aile yaşamını etkileyecek şekilde çeşitli söylemlerde bulunuyor. Olayda tehdit, hakaret, kişisel verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi ve en önemlisi iftira var. Tabi bunlar sosyal medyaya düştükten sonra bunu sistematik bir şekilde yaymaya çalışıyorlar. Maalesef olay farklı bir boyuta gitti. Burada iki çocuk annesi bir kadının ciddi anlamda mağduriyeti söz konusu. Bu konularla alakalı suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca savcılıktan erişim engeli talep ettik. Öte yandan, bu hakaretlerin yayılmasına aracılık edenler hakkında da gerekli işlemleri başlattık. Bu milyonlarca insana ulaştı, ciddi bir mağduriyet söz konusu. Tamamen hukuk çerçevesinde sorunu çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Abdullah Güçlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi