Mustafa Özer'den 'kibir' açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Özer'den 'kibir' açıklaması!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rehavete girmediklerini belirten özer, “Daha işimiz yeni başlıyor. Rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

BİZE ÇOK İYİ YARADI

Eskişehirspor’da Menemenspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman öncesi Teknik Direktör Mustafa Özer açıklamalarda bulundu. İlk olarak Altınordu galibiyetini değerlendiren teknik adam, “Altınordu karşısında 3-0’lık galibiyet aldık. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi bize çok büyük yaradı. Oyuncularım verdiğim görevleri eksiksiz olarak yerine getirdiler. Savaştılar ve sahadan zaferle ayrıldık” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

“Menemenspor son 5 maçtır kazanamasa da kadrosunda etkili oyuncuları olan, ligin ilk yarısının flaş ekiplerinden birisiydi” diyen Özer, “Onlar da bu formsuzluğu sonlandırma isteği ile karşımıza çıkacaklardır. Tabi samimiyetimle söylüyorum havaya girecek bir pozisyonda değiliz. İşimiz daha yeni başlıyor. Rehavete kapılmadan, kibirlenmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu ortamı yaratmak da bizim görevlerimizden birisiydi. Çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

DAHA ÇOK PUAN TOPLAMAMIZ LAZIM

Takımdaki sakatlığı süren ve kart cezalısı oyunculara da değinen Mustafa Özer, “Oyuncularımız moralli. Sakatlığı olan, cezası süren oyuncularımız var. Bazılarının durum maç saatinde belli olacak. Kadromuzu da bu duruma göre şekillendireceğiz. Mehmet Feyzi biliyorsunuz cezalı. Kıvanç’ın sakatlığı var maç saatinde belli olacak. Ben oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum. Şu an 16 puanımız var. Bizim daha çok puan almamız lazım” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi