Mustafa Akgören'den ilk açıklama: 2. Lig'de mücadeleye devam edeceğiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören'den ilk açıklama: 2. Lig'de mücadeleye devam edeceğiz
A
a

Eskişehirspor - Altay maçının 2-2 berabere sona ermesinin ardından Mustafa Akgören basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor son dakika haberi

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 30'uncu haftasında Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Altay ile karşı karşıya geldi. Eskişehirspor 2 gol bulsa da son dakikalarda Altay'ın 2 gol atarak beraberliği bulmasının ardından kümede kalma umudunu kaybetti. Maçın ardından açıklama yapan Mustafa Akgören, "Küme düştük, 2. Lig'de mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Akgören, "15 sene sona 2. lige düşmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Camia olarak Eskişehirspor'u yine hep birlikte ayağa kaldırabiliriz. Maçta üzücü olaylar yaşandı. Erzurumspor maçında olduğu gibi yine bazı çirkin insanlarla karşılaştık. Biz alın terimizle mücadele eden bir takımız takımız. Bugün de aslanlar gibi sahada mücadele ettik." açıklamasında bulundu.

Eskişehirspor küme düştü!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hüseyin 1 Temmuz 2020 22:15

Kongrede kovduklari adamlara biraksalardi bu işi şimdi Playoff kovaliyorduk

1 1 Cevap Yaz
bilek26 30 Haziran 2020 15:43

takımı eskinin 3. ligine düşüren adamsın işbirlikçilerinle beraber , hangi yüzle konuşuyorsun sen ya sus ve istifa et.

1 1 Cevap Yaz
SELİM 29 Haziran 2020 17:38

PARAN YOK NİYE BAŞKAN OLDUN AÇIKLA KULÜBE CEBİNDEN NE KADAR VERDİN

1 3 Cevap Yaz
pompeo 29 Haziran 2020 12:04

kayyum gelmesinde ... ne olursa olsun ... dimi Basgan ? ... Aabilerin gözünden düsme de ...

1 2 Cevap Yaz
Sıddık 28 Haziran 2020 10:34

1-Hayalini gerçekleştirdin, başkan oldun. 2-Amacına ulaştın, takımı düşürdün. 3-Git mücadeleni sanayide ver.

5 20 Cevap Yaz
Mustafa 28 Haziran 2020 09:57

Kulübü düşüren Başkan olarak anılacaksın

5 14 Cevap Yaz
Eses

Bu yönetim sebep değil sonuçtur. Eses sportif olarak değil, ekonomik olarak küme düşmüştür. Bunun da sebebi sadece bu yönetim değil, takımın başarılı olduğu zamanlarda yiyip içen, yediğini içtiğini kuılübe fatura eden, kulübün parasıyla kiralanan cipleri karılarının altına veren, üç kuruşluk topçulara sanal sözleşmelerle büyük paralar ödemiş gibi yapıp çoğunu cebe atan, bazı ahlak yoksunu menajerlerle birlik olup kulübü soyanlardır küme düşmenin sebebi. Zaman geçiyor artık şunu anlamamız gerekiyor. Kulüp öldü. Makine ile yaşatmaya çalışıyoruz. Yapılacak en olumlu hareket artık fişi çekip bir an önce yeni bir oluşuma geçmek olacaktır. Tabiiki anahtarı eski hırsızlara vermemek şartıyla.

3 7
SORUYORUM TATAR CEVAPLA 28 Haziran 2020 08:31

PARAN YOKTU MADEM NİYE BU İŞE GİRİP TAKIMI BU HALE DÜŞÜRDÜN?

4 14 Cevap Yaz
Mehmet 28 Haziran 2020 06:23

2 lige de düşşen gönlüm ruhum senden asla vazgeçmez. ESKIŞEHIRSPOR um. Çoook üzüldüm. Ama her zaman seninleyim. Kısiler geçici birtek sen kalıcisın. 😊🤗🕊🕊

5 6 Cevap Yaz
Mesut ünal 28 Haziran 2020 01:18

Halil ünal super ligten bu yana takımı borclandirdi. Futbolculara yüksek ücretler verildi. Tabi bu ücretlerde cebini dolduranlar vs oldu. Sonra mesut geldi. Borcu azaltayim diye yüksek ücretli oyuncuları gönderdi. Baktıki takım düşecek, apar topar, acemice yaptığı transferlerle toparlamaya çalışınca borç yine arttı. Sonra yine halil geldi. Dediki, bu yıl çıkarsak kurtuluruz, yoksa kurtulamayız dedi. Yani yine aşırı borçlanma, bir sürü transfer. Başaramadı. Yine borç arttı. Başaramayınca bana küfür ediliyor gibi komik bir bahaneyle kaçtı. Kaan ay dönemi iyiydi. Transfer tahtası açıldı. Fuat hoca iyi bir şanstı. Ama sonrasında bu şehir osman taş gibi kim olduğu belli olmayan birine bu kulübü emanet etmemeliydi. Sinan özenoğlu destek olunmadı. Kaan ayca da . Bol keseden sallayan, yalan söylemek karakteri olmus biri gelmeliki herkes destek olsun. Iyiler kazanamıyor. Maalesef

3 14 Cevap Yaz
Abuzer 28 Haziran 2020 00:31

Hala daha devam edeceğim diyorsun. Konuşmakla bu işler olmuyor. Paran mı var

4 12 Cevap Yaz
Bayram 28 Haziran 2020 00:24

Daha öncede dedim taraftar olmasa idi bu lige daha öncede düşerdik şimdi geçmişe bakalım hoşcanı 1. Devrenin sonunda seçen delegeler kim ise onlar bu takımı düşürmüşlerdir borcu varmış mış mış borcu olmayan kulüp mü var bakın Trabzonspor’a her tarafı borç kriterleri bile uyamadı ama ligte biz mışla Muş’la takımı hep beraber delegeleriyle düşürdüler şunu gördük Eskişehirspor düşmez onu yönetenler ve bu yönetime oy verip bu hale getirenler düşmüştür .altaylı teknik ekibe gelince 1989 yılında mamayı Bizans takımları Altay’a öyle verdiki biz ligten düştük öyle bir mamaymışki protein değeri yüksek besleyiciymişki Altaylı’lar mamalanmanın nasıl olduğunu Bizans cuntasından öğrenip tattı ki unutmamışlar tadı damaklarında kalmış diyeceğim şudurki Altay heyetine bizim sıkletimize erişmeniz için mamanın tadını sizin abileriniz anlatmış herhalde biz bilmiyoruz çünkü tadını abilerinize büyüklerinize sorun ligten nasıl mamalanarak düşmediğinizi delikanlılarda anlatsınlar

0 11 Cevap Yaz
Mehmet Karaman 27 Haziran 2020 22:56

Ben Eskişehirli değilim ama Eskişehirspor un düşmesine çok üzüldüm. sağlık olsun başa gelen çekilir Eskişehirli kardeşlerimin üzüntüsünü paylaşıyorum.

0 13 Cevap Yaz
Geçmiş olsun 27 Haziran 2020 21:11

Emeği geçen herkese teşekkürler!!! Böyle devam. Taraftar bir zaman sonra kulübün de önünde gitmeye başladı. Ama maalesef kulübü çakallara teslim ederken kulübe hakim olamadı. Lanet olsun! Bir ömrün çarkını boşa döndürdüler!!!!!!!!!

2 19 Cevap Yaz
Esesliiii 27 Haziran 2020 21:07

Başkan bu vizyonunlami 2. Ligde mücadele edecegiz. Başkanlık sana 5 beden büyük . Yazık abinden sonra sende takımı 2. Lige dusurdun. Zaten amacınız takımı dusurmekti. Hayallerim dediğin başkanlık için takımı düşürmeye degdimi? Paranız yoktu, dosyaları halledemeyecektiniz neden geldiniz yönetime. Sırada 3. Ligmi var. Yandaslarin şimdide size metiyeler düzer. Yazık çok yazık. İstifa edin bari o erdemligi gösterin....

10 18 Cevap Yaz
Hakan 27 Haziran 2020 20:42

EsEs i bu durumlara düşürenlere ne diyelim.

1 15 Cevap Yaz
ess 27 Haziran 2020 20:37

kafaya bak: "Eskişehir FK hayalleri kuranların kına yaktıklarına yemin edebilirim" hala suçu yeni takım kuralım diyenlere atıyorlar. eğer bir gün öyle bir takım kurulursa, ilk yanlıyacak olan kişilerin bunlar olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam! kulübün başına bejekeli adam getirenlere laf edemiyorlar tabi. gazeteci dediğin hesap sorar, eleştirir yönetimi. ama bunlar tam tersi, eleştirenleri eleştiriyorlar. yandaş esesliler... halil dönerse yine halilci olur bunlar..

1 7 Cevap Yaz
27 Haziran 2020 20:30

Esesi buduruma düşürenleri allaha havale ediyorum

0 12 Cevap Yaz
SEYFİ 27 Haziran 2020 20:28

Daha Eskişehirspor diyorlar.Kardeşim Türkiye de artık futbol bitti kimse artık futboldan zevk almıyor.Alanlar belli.Bu yapıyla da daha Eskişehir gerçek başarıyı asla elde edemez.Bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün yönetimler iş bilmezlerdir.Gerçekten futbol diyorsanız.Kendi topçularını kendi teknik direktörünü yetiştirisin.Klubü dernek statüsünden çıkarıp şirket yaparsın ki hesap verilsin oh ne ala memleket millet açlktan bilet parası bulamıyor.Babalar malı götürüyor sonrada milletten para toplama abi valla gerçek bir yönetici gerçek Eskişehir sevdalısı bu tarz hareketleer yapmaz.

0 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi