Mustafa Akgören: Şoktayım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: Şoktayım!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Ankaraspor karşısında alınan yenilginin ardından "oyuncularımı tanıyamadım, şoktayım" ifadelerini kullandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Ankaraspor karşısında alınan yenilginin ardından "oyuncularımı tanıyamadım, hayal kırıklığı yaşıyorum, şoktayım" ifadelerini kullandı. 
Maçı değerlendiren Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören “Rakibimiz Ankaraspor tam dişimize göreydi. Maçtan önce çok umutluydum. Beraberliğe üzüleceğimiz maçtan puan bile alamadık. Hala şoktayım. Oyuncularımı tanıyamadım. Tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadım. Lige kötü başlamak hiç de iyi olmadı” dedi.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Başkan Akgören bugün top başı yapacak olan oyuncular ile bir araya geleceğini belirterek “Pazartesi akşamı tesislerde toplanacak olan takımla bir araya geleceğim. Bir kere artık bizim oyuncular genç değil. Bu ligde üçüncü sezonları. Bunu bilmeleri gerekli. Bu mücadele onlara hiç yakışmadı. Gerekli uyarıları yapacağım” şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 16 Eylül 2020 22:48

takimi kendi seviyene cektin ya basgan .. teknik ekip te tam sana göre .... niye soktasin ???

1 2 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 15 Eylül 2020 23:21

46yıldır Eskişehirsporluyum Böyle Rezalet takım görmedim ne yapın ne edin Transfer yasağını kaldırın Eskişehirsporu daha Rezil etmeyin Ben şahsen gururuma yediremiyorum

1 2 Cevap Yaz
Esesliyimmm 15 Eylül 2020 21:20

MUSTAFA AKGÖREN İSTİFA... KLUBE KAYYUM ATANSIN. BAKALIM KIMLER NELER GOTURMUS KLUPTEN GORELIM. ESESİ KIMLER BU HALE DUSURDUYSE ALLAH'DA ONLARI BU HALE DÜSÜRSÜN.AMİN

1 2 Cevap Yaz
Dik Duruş 15 Eylül 2020 16:46

Buna kim şaşırır Tatar Mustafa şaşırır.😀 Ya mistafam bırak valla sen dön kizilcikli reisline. Kur turbununu

1 10 Cevap Yaz
Sıvas 15 Eylül 2020 14:28

Başkan bir an önce , teknik ekiple birlik te çekin gidin ne olacaksa olsun yol yakınken paran yoksa ne işin var orada

2 9 Cevap Yaz
Yorumcu 15 Eylül 2020 10:29

artık gerçeği kabul etmelisiniz ki bu sezon ES ES 'ı covid-19 da kurtaramaz arkadaş.Orta saha yok,defans yok,kanatlarda orta yapacak oyuncu yok ve nihayet gol atacak forvet yok ! Bir an evvel averaj takımı olmadan kayyuma mı devredersiniz yoksa kulübü satacakmısınız ne yapacaksanız yapında milleti stres den kurtarın .

3 12 Cevap Yaz
Nikola 15 Eylül 2020 08:15

Tatar Mustafa, önce takımın başına teknik direktör diye getirdiğin arkadaşa bir bak.. Eşim dostum diye aldın geldin bu arkadaşı ama farkındaysan biz aylardır galibiyet alamıyoruz.. Tamam oyuncuların kapasitesi bu kadar ama Fuat Hocanın benzer bir takımla neler yaptığına tüm Türkiye şahi oldu.. Yapacak adam yapar yani.. Tamam paran pulun yok böyle hocalar da getiremiyorsun eyvallah ama adama bir sorarlar hiç mi bedavaya bu işi yapacak adam yok? Tonla vardır.. Bir değiştir artık kardeşim şu teknik direktörü..

1 13 Cevap Yaz
Abuzer 15 Eylül 2020 08:06

Bu kulübün kurtuluşu zengin bir başkan ile olurdu. Malesef oda olmadı. Biraz kaliteli futbolcular da gidince kalan takım budur. Bu takımın oynadığı futbol bu ligin çok çok altındadır. Kaleciye altı pasa gelen topu çıkıp almasını, Bilal a 18 de çalım atmamasını, Hall ibrahime gol çalışması yaptıralım. Takıma tek pas çalışması yaptıralım. İşimiz çok zorrrr.

2 6 Cevap Yaz
bülent 15 Eylül 2020 00:04

Diğer takım da çocuklardan kurulu idi ve İlk seneleri bizimkilerin üçüncü senesi. Bu takımdan bir cacık olmaz. Rezil olacaz bu sene

1 15 Cevap Yaz
Bayram 14 Eylül 2020 20:42

Mücadele Maçta anlamsız bir kavram bence ilk akla gelen takım genelinde kaleciden başlayarak defans orta saha bukadar yeter ileri uç yoktu zaten be yaptılar ne oynadılar sıfır elde sıfır ilçelerde önceden köy maçları oynanırdı oralarda iyi oynıyan kaleci bulun bu arkadaştan daha iyidir nerede nasıl duracağını bilmiyor arkadaş defans taktik olarak nasıl ofsayta düşürülür bunu öğretmiş hoca başka bir şey yok mücadele sıfır değil altında orta saha ne yaptı nasıl oynadı bilmiyorum mahalle maçında bile hırs olur adamın gönlü yoksa gönderin kardeşim arkadaş kendini dev aynasında görüyor kimmi m.ö topla beraber açığa kaçıp top alma sıfırın altında adam adama mücadele sıfırın altında sonuç avarej takımı oluruz bu oyun kurgusu ve tarzı ile bu tarzda mücadele edersek sonumuz iyi olmaz saha içinde mücadele yok ise hoca ve başkanın yapması gereken futbolu gezenler değil akıllı koşanlar kazanır

2 7 Cevap Yaz
Baskannnnn 14 Eylül 2020 20:15

Şoktamisin başkan ? Bu takım gerirdigin hocanla birkikte senin eserin. Demogoji yapmayı bırak.....

1 8 Cevap Yaz
Eses26 14 Eylül 2020 19:56

Başkan Teknik adam değişikliğine hemen gitmelisinki takım silkelensin. Senin teknikdirektörün 7 adet 2000 doğumlu ve üstü olan takıma yenildi hemde ezilerek Eses yenilebilir daha alt yaş grubunada yenilebilir ama mücadele eder.

1 10 Cevap Yaz
Acizane tavsiye 14 Eylül 2020 19:52

Bu takımda gol atacak futbolcular kimler ise önce şut atmasını,nerede duracaklarını ,tek vuruşla gol atmayı öğrensinler.fazladan 1-2 saat çalışsınlar.Ayrıca bazı oyuncular topu eziyor..zamanında pas vermesini çalışsınlar.Defans adamın peşinden değil topu takip etsin.Kaleci de kendine güvensin,çıksın topu alsın ve ya yumruklasın.

1 7 Cevap Yaz
Çifteler li 14 Eylül 2020 18:40

Bu takımdan bisey olmaz tecrube yok.teknik direktor , yonetim istfa , kayyuma gidilsin, pancarcidan , hoşcan dan , begiter den , simdiki baskan hesap versin eses imizi bu hale nasıl getirdiniz.

2 7 Cevap Yaz
ali 14 Eylül 2020 17:44

iyi de 3.lig kalitesinde takım ile ne olmasını bekliyorsunuz? Adamları uyarsak ne? Bu ligin çok altında takım, üstüne bir de iyiler gitti. Bu durumda ne bekliyorsunuz? Averaj takımı olacak. Düşseydik iyiydi. Bu sene rezil olarak bitireceğiz. Yazık. Boş ümitlere gerek var mı?

1 19 Cevap Yaz
es 14 Eylül 2020 17:15

başkan sen bu teknik ekip ile daha çok şoka gireceksin.....

1 21 Cevap Yaz
Cevdet 14 Eylül 2020 17:03

Hocaya söyle de serbest vuruşlarda özellikle kornerlerde adam markajı nasıl olur onu çalışsınlar.Bir duran topta armut gibi avladılar.

1 17 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 14 Eylül 2020 16:45

Biz taraftarlar olarak beklenen sonuç sen niye şoka girdin başkan...Bu sezon 1 galibiyet alabileceğini dusunuyomusun?

1 19 Cevap Yaz
Es26 14 Eylül 2020 16:34

Ne oldu pek mi keyfin yok dusledigin gibi olmadı mı? Her yerde yazdık söyledik dimi başkan sana bu lepisteslere çok güvenme etme diye. Piranalarda piranalar dedin. Boş boş eskişehir milliyetçiliği yaptın durdun. Olmaz başkan olmaz bu çocukların kapasitesi bu kadar. Fazlasını beklemek en büyük hata. Geçen sene takımı öne atan cemali ve mete kaandi. Bu takımda bir tane sorun çözen adam yok. Hepsi düz vasat adamlar. Biz nedense hayal kırıklığı yaşamadık. Geçen seneden her şey ortadaydı. 14 maç galip gelememiş bi hoca hangi dünyada takımda kalmaya devam etmiş. Takımın kapasitesi bu kadar.

1 20 Cevap Yaz
pompeo 14 Eylül 2020 15:56

uyarilari yapicakmiss ... cocuklara kazanma sartiyla prim ver pirimmm ..

4 14 Cevap Yaz
fazıl 14 Eylül 2020 15:27

Geçen sene çok iyilerdi bu yılmı kötüler.Kardeşim kapasite bu kadar

2 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi