Mustafa Akgören: Eski yönetimlere kinlenenler var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: Eski yönetimlere kinlenenler var
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Kulüp lisansı almak için uğraştıklarını söyleyen Akgören, “İmza vermeyenler arasında eski yönetime kinlenenler var. Ayrıca herkes para istiyor, para almadan imza atmayanlar fazla.  95’e yakın imza almamız gerekiyor” dedi.

Herkes para istiyor
Karşılarına büyük problemlerin çıktığını söyleyen Akgören, “Kulüp lisansı için büyük uğraş veriyoruz. Herkes kulübü çok sevdiğini, iyi olmasını istiyor ve arkasından para talep ediyor. Eski yönetimlere kinlenen insanlar var. Bize güvendiklerini söylüyorlar ancak paranın tamamını ödemeden imza vermeyenler çok fazla. Bu zamana kadar imza verdik de diyen çok kişi var. Kulüp lisansı için 95 imza lazım” dedi. 

Cezalar kapıda
FIFA’daki dosyalar hakkında da konuşan Akgören, “Bokila, Kulach, Bienvenu, Odonkor, ve birçok dosyadan yüzünden ceza gelebilir. Onları çözmeye çalışıyoruz. Herkes para istiyor. Transfer tahtasının açılması için 25 FIFA dosyasını çözmemiz gerekiyor. Toplamda 120 imza gerekiyor. Mucize lazım. Transferi açmak için en az 10 milyon lira lazım. Ayrıca 10 milyon FIFA dosyalarına ödeme yapmak gerekiyor. Yeni sezon transfer derken 40-50 milyon lazım. Ortada bir kuruş para yok” ifadelerine yer verdi.

TFF’de belirsizlik var
İstanbul’daki görüşmeler hakkında da konuşan Akgören, “İstanbul’da TFF ile görüştük. TFF de belirsizlik hakim. Yayıncı kuruluşla sözleşme yenilenmedi. Yeni sezonun paraları ortaya çıkacak. Sağlık bakanlığı liglerin nasıl oynanacağı belirlemedi. TFF ile Sağlık Bakanlığı görüşecek.  Bir fikir ortaya çıkacak. Liglerin başlaması 11 Eylül gibi görünür. 18 Eylüle kalabilir. Takımı artık topluyoruz. Birinci etap kampını Eskişehir’de yapacağız, ikinci etabı da burada yapabiliriz” dedi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 17 Ağustos 2020 12:01

ikinci etabi milano da yapin ... hani kardes kulübüz ya milanoyla ...

1 1 Cevap Yaz
Nicola 17 Ağustos 2020 10:30

Bu adam göndermedi mi Sissoko, Jesse, Issah, Berkay, Emre'yi? Ne transferi açmasından bahsediyor? Saçma sapan açıklamalar yapıyor..

0 5 Cevap Yaz
Çıkın ortaya 16 Ağustos 2020 17:28

Eskişehirspor süper ligde iken başkan olmak yönetime girmek için yarışan yüzlerce insan vardı.Haydi ortaya çıkın 1 milyon atın ortaya. kulup yarından itiberen transferi açar.Bir de liderlik yapacak babayiğit lazım.

0 3 Cevap Yaz
pompeo 16 Ağustos 2020 15:22

kimin neyi nasil yedigini cok iyi biliyodur .. ebedi basganimiz ... kayyum gelirse ... dönen dolaplar kurcalanir ve teskilatin aabileri madara olur .. mesele bundan ibaret ... gerisi sehir tiyatrosu ..

0 5 Cevap Yaz
Nokta 16 Ağustos 2020 07:46

Birileri açıklasın futbolculara hiç para ödenmemiş bu paraları hangi onun bunun çocuğu yedi tatar Mustafa sen senelerdir özğür tulum la beraber yöneticilik yapıyor konuşun

0 4 Cevap Yaz
Hakan 15 Ağustos 2020 19:25

Mesut Hoşcan ve Halil Ünal dönemlerinde kulup batırılmış.Bu iki eski başkana herkes kırgın,herkes kızgın..Hem ödeme yapmamışlar, paraları harmangibi savurmuşlar hem de söz verip yerine getirmemişler .EsEs in değerini ayaklar altına almışler. EsEs in itibarı artık sıfır.Artık Kadir bile inanmaz..

2 11 Cevap Yaz
26Es26 15 Ağustos 2020 17:42

Hala anlamadınız mı? Başkan 27 ay daha çocukluk hayalimdi deyip Esesin başkanlığını yapmak istiyor.Çözüm onun için önemli değil anlaşılan sadece koltukta kalmak önemli. Yönetimin hocanın başarısızlıklarının cezasını Eses çekecek bu kadar basit. Cezayı Eses çekerken başkanda koltuk sevdasından vazgeçmeyip orada oturup hayallerini gerçekleştirecek. sanki kendisi geçmiş yönetimlerde üst düzeyde görev almamış gibi eski yönetimlere topu atıyor. Başkan o yönetimlerde sizde üst düzeyde görev aldınız. borçlanırken ödeme yapmazken düşünmediniz mi? Geeeeeeeeeççççç bunları ağlama.... istifa etttt.

0 10 Cevap Yaz
eses sevdası 15 Ağustos 2020 17:33

Bay Mustafa, size sorarım. Siz o zamanlar o yönetimde görev almadınız mı? Şimdi ağlayıp ta neyin günahını çıkarıyorsunuz? Yapamayınca topu eski yönetimlere atıp onlara kinleri var deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Bizzat o yönetimlerin bir çoğunda sizde görev aldınız. O zamanlar neden ödemeleri yapmadınız. Bırakın ağlamayı. Bu işleri yapamadığınızı yapamayacağınızı kabul edip istifa edin. Kaan Başkanın döneminde de transfer tahtası kapalıydı. Aynı dosyalar ve aynı imzalar vardı. nasıl açtı. İş bilenin Kılıç kuşananındır. İşi bilmiyorsunuz. Bunu kabul edin ve İstifa edin. 27 ayımız daha var deyip yönetimde kalmak Esesi belirsizliğe sürüklemek Eskişehirspor'a yapılacak en büyük kötülüktür. Hiç kimsenin hayalimdi şuydu buydu diyerek Esese zarar vermeye hakkı yok. Sorunları çözeceksiniz kalın . Çözemeyecekseniz Kongre kararı alıp güven tazeleyin belkide bu işleri çözebilecek birileri talip olur . Bunu yapmak çok mu zor? Yoksa kendinize ve ekibinize mi güvenmiyorsunuz?

0 10 Cevap Yaz
Dik Duruş 15 Ağustos 2020 15:31

Ağlama ağlama Kaan başkan nasıl açtı haydi almigolar neden istifaya çağırmiyosunuZ.

1 12 Cevap Yaz
Çok komik bu Başkan ))) 15 Ağustos 2020 12:34

Hem Halil Ünal hem de Mesut Hoşcan döneminde en üst düzeylerde yöneticilik yapan başkanın açıklamalarını kes Şaka gibisin Başkan

1 23 Cevap Yaz
Niye 15 Ağustos 2020 12:12

.madem bukadar agliyacaktiniz neden yönetici oldunuz,biraksaydinizda eski yönetimlerden hesap sorsalardi .

2 17 Cevap Yaz
Haksever 15 Ağustos 2020 11:33

İçinde bulunduğumuz maddi sıkıntılara çözüm için Eti ile isim sponsorluğu anlaşması yapılamaz mı Eti Eskişehir gibi, diğer bazı kulüpler bunu uyguluyor ( DS Sivas, Hes kablo Kayseri vs gibi)

5 8 Cevap Yaz
Çifteler li 15 Ağustos 2020 10:52

Tatar başkan birak git o zaman , paraniz yok ise yonetimi topla gidin artik. KayyumA gitsin ne olacaksa olsun.

0 19 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi