Mücadele yok puan yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mücadele yok puan yok
A
a

Tüm şehirde 1 haftadır bu maçın heyecanı vardı. Tribünde yapılan müthiş koreografiler büyük coşku yaşattı. Ama sahada Es Es’in eski coşkusundan eser yoktu. Adana Demirspor girdiği iki pozisyonu golle sonuçlandırdı, Eskişehirspor mücadelede bakımından sınıfta kaldığı maçtan 2-1 mağlup ayrıldı

Sütiş Eskişehir
İlk yarı ses çıkmadı
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Eskişehirspor oldu. Dakika 7’de Erdal’ın pasında Jesse ceza sahası içine sarktı ve topu önüne alarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yaptığı vuruş kaleci Çağlar’da kaldı. Konuk ekip 10’uncu dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koymaya çalıştı ve Berk’in etkili şutlarıyla gol aradı. Eskişehirspor hücum anlamında yaşadığı sıkıntıyı çözemedi ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle girdi.

Fırsatları kullanamadık
İkinci yarının 46’ncı dakikasında ise Es Es serbest vuruş kazandı. Milinkovic’in ortasına hiçbir oyuncu dokunamadı ve top kalecide kaldı. Dakika 50’de ise Adana Demir Pote ile gole yaklaştı. Berk’in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Pote’ye kaleci Melih izin vermedi. 59’uncu dakikada ise Ferhat’ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Berkay, meşin yuvarlığı kaleye yolladı ancak topu kaleci kornere çeldi.

Boyun eğdik
Es Es oyuna ağırlığını koyduğu anda ne yazık ki kalesinde golü gördü. Dakika 65’de sol kanattan gelişen Adana Demir atağında ceza sahası içinde Gladkyy’in pasında topla buluşan Levent düzgün bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golün şokunu üstünden atamayan Eskişehirspor 75’de kalesinde bir gol daha gördü. 75’de Berk’in ara pasında topla buluşan Gladkyy durumu 2-0’a getirdi. 90+5’te Es Es farkı Emre Güral’ın golüyle 1’e indirse de sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Golü yetmedi

Eskişehirspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Emre Güral Adana Demirspor karşılaşmasına ilk 11’de başladı. Hücum hattında gol arayan Emre’nin maç eksiği olduğu gözlendi. Deneyimli futbolcu 90 dakika boyunca sahada kalırken Es Es formasıyla ilk golünü 90+5’te attı. Hakan Aslantaş’ın ortasında Adana Demirspor’un uzaklaştırdığı top Emre’nin önünde kaldı. Düzgün bir vuruş yapan Emre farkı 1’e indirse de mağlubiyetin önüne geçemedi. 

Sissoko'nun yerine Kıvanç

Eskişehirspor’da geçtiğimiz hafta Gazişehir Gaziantep karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan İbrahim Sissoko’nun 2 haftadır sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Sissoko dünkü karşılaşmayı tribünden takip etmek zorunda kaldı. Teknik Direktör Fuat Çapa, Sissoko’nun yerine Kıvanç Karakaş’a şans tanıdı.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi