Miniklerin hedefi il birincisi olmak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Miniklerin hedefi il birincisi olmak
A
a

Okullararası Voleybol Küçük Kızlar İl Birinciliği grup müsabakaları geçtiğimiz pazartesi günü başladı.  

Sütiş Eskişehir
Atatürk Spor Salonu’ndaki müsabakalarda kıyasıya heyecanın yaşandığı 6 karşılaşma oynandı.

Galibiyet M. Atılgan’ın  
Günün ilk karşılaşmasında Murat Atılgan Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu kozlarını paylaştı. İlk sette ortaya koyduğu müthiş performansla seti alan Murat Atılgan O.O ikinci sette aynı performansı sergileyemedi ve Atatürk Ortaokulu durumu 1-1’e getirdi. Kıran kırana geçen son seti ise art arda bulduğu sayılarla kazanan Murat Atılgan O.O maçı 2-1’lik skorla aldı.

Özel Çağdaş sonradan açıldı
Ardından ise filede Şehit Kamil Üngör Ortaokulu ile Özel Çağdaş Ortaokulu mücadele etti. Birinci seti zorlanarak da olsa kazanan Özel Çağdaş Ortaokulu ikinci sette büyük düşüş yaşadı ve Ş. Kamil Üngör skorlu eşitlemeyi başardı. Başa baş giden 3. setin ortalarında gaza basan Özel Çağdaş Ortaokulu maçı 2-1’lik skorla kazandı.

Bugün 4 maç var
Günün 3’üncü maçında ise tribünlerdeki az sayıda taraftar Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu ile Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu’nun mücadelesine tanık oldu. Büyük bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu rakibini 2-1’lik skorla geçti. Haftanın son gününde Atatürk Spor Salonu’nda bugün 4 maç oynanacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi