MHPli Komar, AK Partili Doğan'ın ziyaretine açıklık getirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MHPli Komar, AK Partili Doğan'ın ziyaretine açıklık getirdi
A
a

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın ziyareti sonrasında yapılan yorumlara yanıt verdi.

Sütiş Eskişehir
MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın ziyareti sonrasında yapılan yorumlara yanıt verdi. Komar, “Bugünlerde sosyal medyada AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Sayın Volkan Doğan'ın MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığına atanmam dolayısıyla yapmış olduğu hayırlı olsun ziyareti bazı kesimlerce yanlış değerlendirilmek suretiyle hakkımda parti olarak Volkan Doğan beyi destekleyeceğimiz beyan edilmiştir. Siyasi nezaket çerçevesinde gerçekleşen bu ziyaret yönetim kurulu üyelerimizin huzurunda gerçekleşmiştir. MHP kurumsal kimliği olan bir partidir. Genel başkanın ve Genel merkezin talimatları doğrultusunda tüm teşkilatlar hareket eder” dedi.

GENEL BAŞKANIM SON SÖZÜ SÖYLEMİŞTİR

Komar, açıklamasını şöyle sürdürdü: “MHP Odunpazarı ve tüm seçim çevrelerinde kendi adayları ile seçime girecektir. Herhangi bir adaya veya partiye destek vermemiz asla söz konusu değildir. MHP Odunpazarı Belediyesine taliptir. MHP'nin hiçbir mensubu perde arkası pazarlıkların ve kirli oyunların içinde olmaz olamaz. Sayın genel başkanım son sözü söylemiştir. Mart 2019 yerel seçimlerine MHP tüm seçim bölgelerinde kendi adayları ile girecektir. Odunpazarı İlçemizi MHP'nin üretken belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak için tüm teşkilat mensuplarımız var gücü ile çalışmaktadır.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi