Meye yüzünden haciz şoku

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meye yüzünden haciz şoku
A
a

Es Es’in eski oyuncusu Axel Meye’nin, 25 Bin TL ev kirasının ödenmemesi ve lüks dairede kabile hayatı yaşayarak salonunda ortasında ateş yakması nedeniyle meskene verdiği 25 Bin TL’lik hasar için,  Eskişehirspor kulübüne haciz işlemi yapılmak istendi.

Sütiş Eskişehir
Haciz memurları geldi
Eroğuz Kılıç’a ait lüks dairenin, ödenmeyen 25 Bin TL kirası ve Meye’nin daireye verdiği hasar nedeni ile, 25 Bin TL’yi bulan masraflar için kulübe Av. Esra Sağlam tarafından haciz memurları gönderildi.  Gelen bilgilere göre Meye’nin 25 Bin TL ev kirası alacağını silen fakat, oyuncunun lüks daire içine salonun ortasında ateş yakarak yemek pişirmesi ve daireye verdiği hasar nedeni ile 25 Bin TL’nin üzerinde eve masraf yapıldığından bu meblağı tahsil etmek isteyen daire sahibi, avukatı aracılığıyla kulüpte haciz işlemi istedi.

Avukatlar uzun uzun görüştü
Dün tesislere gelen ve haciz işlemlerine başlayan görevliler, Kulüp Avukatı Yusuf Ünal’ın tesislere gelmesiyle uzun bir görüşme trafiği yaşandı. Kulüp Avukatı Yusuf Ünal, alacaklı avukatı Esra Sağlam ve haciz görevlileri ile yaptığı görüşmede, “Haciz korkutmasıyla gelip paramızı verin demek yanlış. Mal kaldıracaksanız buyurun kaldırın. Bu tehdit olmadan yönetimle görüşülmeliydi” dedi. Bunun üzerine haciz işleminden vazgeçen görevliler, tesislerden ayrıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi