Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Eskişehirspor ile ilgili önemli açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Eskişehirspor ile ilgili önemli açıklamalar
A
a

AK Parti Antalya Milletvekili, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cuma günü öğlen saatlerinde Eskişehirspor’un kamp yaptığı otele giderek burada takımı ziyaret etmişti. Çavuşoğlu otelde takıma ve yönetime neler dedi? Esgroup spor servisi olarak detaylara ulaştık…

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Antalya’daki kamp masraflarını karşılayan AK Parti Antalya Milletvekili, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, cuma günü takımı ziyaret etmişti. Burada Başkan Erkan Koca, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Çavuşoğlu, takımdan şampiyonluk sözü almıştı.

Eskişehirspor’a önem veriyoruz

Burada hem Başkan Erkan Koca ve yöneticilerle sohbet eden Çavuşoğlu hem de teknik heyet ve futbolcularla konuşmuştu. Esgroup spor servisi olarak Çavuşoğlu’nun bu konuşmalarına ulaştık. Çavuşoğlu, “Eskişehirspor bizim gençlikteki kahramanımız. Türk futbolunda iz bırakmış bir kulüp. Eskişehirspor’u her zaman takip ediyoruz. Spor bakanımızla daha bir hafta önce Eskişehirspor’u konuştuk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Eskişehir’de Ermenistan ile oynadığımız milli maç sonrası Eskişehirspor’u konuştuk. Dediğim gibi Eskişehirspor’u her zaman takip ediyorduk ama kardeşimiz Erkan Koca kulüp başkanı olunca daha da önem veriyoruz” dedi.

Şampiyonluk maçına geleceğim

Futbolculara da seslenen Çavuşoğlu, “Buranın kıymetini, değerini bilin arkadaşlar. Sizler çok büyük bir camianın sporcularısınız. Sizlerden sezon sonu için şampiyonluk sözü istiyorum. Ben de şampiyonluk maçına geleceğim. Kupayı tüm şehirle beraber kaldıracağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet 20 Ocak 2024 12:10

Yazık...

0 5 Cevap Yaz
Nail Akbulut 20 Ocak 2024 10:10

Eskişehirspor amatöre düşmeden önce neredeydiniz. Seçim öncesi vaatler vaatler vaatler. Seçim sonrası ama hiçbir şey yok

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi