Mevlüt, o iki maçı unutamıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mevlüt, o iki maçı unutamıyor!
A
a

Eskişehirspor Polonya kampında yeni sezona hazırlanan takımın başarılı stoperi Mevlüt Çelik’ten dikkat çeken açıklamalar

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un başarılı Mevlüt Çelik Son Haber gazetesi'nden Aytaç Ersoy'a verdiği röportajda önümüzdeki sezonla ilgili, “Her şey bize bağlı” açıklamasını yapıyor.  22 yaşındaki savunmacı, “Biz iyi olduğumuz sürece engellerin sorun olacağını düşünüyorum. ayrıca taraftarımız geçen sezona göre daha iyi bir mevlüt izleyecek” dedi.

Kısaca geçen sezonu değerlendirebilir misin? Asla sıradan bir sezon olmadı, sana göre nasıldı? 
Geçen sezon hepimiz için zor bir sezondu. Gerek sezona başlarken, gerek sezon içi çok zorluk çektik. Ama zor zamanda nasıl birlik olunur herkese, tüm Türkiye’ye gösterdiğimizi düşünüyorum. Bu da sezon adına en olumlu olaylardan biriydi.

Geçen sezondan devam edelim. Mevlüt Çelik nasıl bir performans sergiledi? Eksileri-artıları nelerdi? 
Kendi adıma iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Daha iyi olabilirmiydi? Tabiki olabilirdi. Eksilerimden başlarsak çok sakatlık yaşadım bu da sezon başını iyi geçirmememden kaynaklı. Sakatlıklar olmasaydı daha iyi bir performans sergileyeceğimi düşünüyorum. Son maçlar çok önemli olduğu için kasığımda fıtık olmasına rağmen o ağrılarla maça çıkmıştım. Hatta çok zorlandığımı söyleyebilirim. Artılarımdan bahsedersek benim için deneyim dolu bir sezon oldu. Oynadıkça tecrübe kazandım. Bunu önümüzdeki sezona yansıtacağımdan eminim. Taraftarımıza daha iyi bir Mevlüt Çelik izletmeyi istiyorum.

Polonya kampı nasıl geçiyor? İlk yurt dışı kampın mı? 
Evet ilk yurt dışı kampım. Çok güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çoğumuz ilk defa yurt dışına çıkıyoruz. Bu bize yeni bir hava kattı. Olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Takımımız adına hepimiz geçen senekinden daha istekli ve arzuluyuz.

Maça çıkarken nasıl motive oluyorsun? Ekstra yaptığın birşey var mı? 
Maça çıkarken genelde dua okurum. Bu beni olumlu yönde etkiliyor. Sahaya her zaman sağ ayakla girer besmele cekerim ve maçın başlama düdüğü çalmadan Ayetel Kürsi okurum. Farklı olarak da maça gelirken yolda dünya yıldızı stoperleri izlerim. Bu da beni havaya sokuyor.

Saha içinde en iyi anlaştığın takım arkadaşın kim? 
Bütün takım arkadaşlarımla saha içinde iyi anlaşabiliyorum ama Mehmet Feyzi Yıldırım ile biraz daha iyi diyebilirim. Bazen topu ayağıma aldığımda koşmaya başlıyor ve benim ona topu atacağımı biliyor. Bazen de o koşmaya başlayınca bende ona bakmadan attığım oluyor. Çünkü onun oraya gideceğini biliyorum.

Önümüzdeki sezonla ilgili neler söylersin? Nasıl bir Mevlüt Çelik izleyeceğiz? 
Önümüzdeki sezon zor bir sezon olacak ama her şey bize bağlı. Biz iyi olduğumuz sürece engellerin sorun olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki sezon kendim adına ise iyi bir sezon başı geçirip çok daha iyi bir performans sergilemeyi istiyorum. Geçen sezona göre daha iyi bir Mevlüt Çelik izleyecek taraftarımız.

PES mi, FIFA mı? Hangisinde daha iyisin? Genelde hangi takımı alırsın? 
FIFA’da iyiyimdir. Turnuvalara katılırdım eskiden, hatta birinciliğim de var. Genelde Manchester United ile oynarım.

Geçen sezon unutamadığın maç hangisi? 
Aslında iki tane maç var. Birincisi statda ilk defa 90 dakika oynadığım ve taraftarın önüne çıktığım maç. Hayal gibiydi benim için… İkincisi ise profesyonel kariyerimdeki ilk golümü attığım Ümraniye maçıydı.

İdol olarak gördüğün bir futbolcu var mı? 
İdol olarak gördüğüm futbolcu şu anda futbolu bıraktı ama gerçekten onu çok benimsiyorum. Manchester United’ın efsanevi oyuncusu Nemanja Vidic. Çok sert bir oyuncuydu ve ben sert futbolu çok seviyorum.

Takip ettiğin yerli veya yabancı diziler var mı? Neler? 
Genelde dizi izlemeyi pek sevmiyorum ama Türkiye’de bir tane izliyorum. Çukur dizisi. Onun dışında dizi izlemeyi pek sevmeyen biriyim.

Fuat Çapa ile ilgili neler söylemek istersin? Kampta yanyana çekilmiş güzel bir fotoğrafınız vardı. 
Geçen seneye göre Fuat hoca da bizde daha mutlu ve arzuluyuz. Fuat hocamız da geçen sene zor zamanlar geçirdi ama bu sene takımla daha çok ilgilenebiliyor. Bizlerle iletişimi her geçen gün artıyor. Hocamız bize güveniyor biz de iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Fotoğrafımız için de langırt turnuvası yapmıştık. Fuat hocayla eş olmuştuk ve birinci olup o pozu verdik.




 
Kaynak : Aytaç Ersoy
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi