Meral Akşener bugün Eskişehir'de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meral Akşener bugün Eskişehir'de
A
a

Genel Başkan Meral Akşener’i Afyonkarahisar'da divan üyeleri, GİK üyeleri ve İYİ Parti Afyonkarahisar kurucu il Başkanı Erdal Gümüş karşıladı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, kendisini bekleyen vatandaşlar ve partililerle selamlaştı.

Sütiş Eskişehir
Meral Akşener'den 'yerli ve milli' çıkışı: "Hadi oradan be!"

Partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştiren Akşener, burada vatandaşlara da hitap etti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "2019'da bizim tarafımız yerli ve milli, diğer taraf gayrı milli olacak" açıklamalarına çok sert tepki gösteren Meral Akşener, "Bu muhterem BOP eş başkanı oldu, madalya aldı. Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldı. Kendini Türk milliyetçisi olarak tanıtanlara da 'kafatasçısınız, kandan besleniyorsunuz, Fatiha bilmezsiniz' dedi. Bu muhterem yerli milli, buraya şereflendirenler gayrı milli. Hadi oradan be!" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Akşener: "Bugün İYİ Partililer sizin isteğinizle bir parti kurdular ve milletimizin avukatı olmak için yola düştüler. Yer bulmakta problem yaşıyoruz. Bina bulmakta problem yaşıyoruz. İnsanlar bu meydanları doldururken korkutuluyorlar. 'Eğer buraya gelirsen fişlenirsin' diyorlar. Ve sonuç itibariyle kaldığımız otelleri bakanlar arayıp, 'Meral Akşener o otelde kalıyorsa çıkarın yoksa iş yapamazsınız' diyor.Benim anlamadığım şu. Dünün mağdurunun yanındaydık. Dünün mağdurunun bugünün zalimi olmasından üzüntülüyüm" dedi. 
 

Meral Akşener Eskişehir'de

Öte yandan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partinin il başkanlığı açılışı için bugün Eskişehir'de oalcak. Saat 15.00'te vatandaşlarla buluşacak olan Akşener ayrıca esnaf ziyaretleri de gerçekleştirecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi