Mehmet Özcan'a Avrupa'dan büyük teklif!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mehmet Özcan'a Avrupa'dan büyük teklif!
A
a

Eskişehirspor’da gösterdiği başarılı performansla göz doldurmaya devam eden Mehmet Özcan’ı Fransız kulübü Lille’nin ardından Alman kulüpleri takibe aldı. Özellikle bir Alman kulübünün Mehmet için yüklü bir ücretle kulübün kapısını çaldığı iddia ediliyor.

Sütiş Eskişehir
Transfer yasağı nedeniyle takımda forma giymeye başlayan daha sonra gösterdiği başarılı performansla herkesi kendisine hayran bırakan Mehmet Özcan adından söz ettirmeye devam ediyor. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu son haftalardaki başarılı performansıyla Ümit Milli Takım’a seçilme başarısı göstermişti. Es Es’in değişilmez futbolcusu olan Mehmet Özcan’ı Fransız kulübü Lille’nin ardından Alman kulüpleri de takibe aldı.

Ünlü spor yorumcusu Okay Karacan Eskişehirspor-Altınordu maçını Eskişehir’e gelerek izlemişti. Karacan bu maçın ardından “Şehirden ayrılırken taze bir haber paylaşıyorum. Eskişehirspor’un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Özcan’a Almanya’nın büyük bir kulübünden bol sıfırlı transfer teklifi masaya gelmiş. Ülkeyi en iyi şekilde temsil edecektir” ifadelerinin paylaşması herkeste heyecan yarattı. Es Es kulübü bu teklifi yalanlamazken teklifin hangi kulüpten geldiği sır gibi saklanıyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi