Yenilenen yüzüyle VEGA Outlet

Her şehirde adım başı AVM olurken Eskişehir’de ne kadar az olduğunun sizlerde farkındasınızdır.

28 Ekim 2018 08:25
A
a
Sütiş Eskişehir
Her şehirde adım başı AVM olurken Eskişehir’de ne kadar az olduğunun sizlerde farkındasınızdır. Bu konuda bir Ankara veya İstanbul ile kıyaslanamaz. Sokakları rengarenk, ışıl ışıl, tertemiz havasıyla yaşamayı seven bir şehir Eskişehir...
Doğal olarak da Eskişehir halkı alışveriş merkezlerini de yeterli görüyor. Yeni bir AVM açılmadı ama bu sıralar ismini sık sık duyacağınız bir AVM olacak. VegaOutlet ismini duyduğunuzda şaşırmayın. Bir çok şehirde inşaat ve yapım işlerinde başarılarını kanıtlayan Nata Holding ve Altaş Yatırım A.Ş projesi olan VegaOutlet Alışveriş Merkezi kapılarını Eskişehir halkına açtı.
Neoplus AVM dönemi artık bitti ve yerine baştan sona yenilenen VegaOutlet geldi. İsmi, logosu, iç yapısı ve çevre düzenlemeleriyle bambaşka bir alışveriş merkezine dönüştü. Eskişehir’in tek outlet alışveriş merkezi olan VegaOutlet çevre il ve ilçelerden de yoğun talep bekliyor. Bir çok ulusal ve uluslar arası markaların outlet şubelerini ziyaretçilerine uygun fiyat ve keyifli alışveriş ile ev sahipliği yapacak. 100’ü aşkın mağazası ve seçkin markaların yanı sıra eğlence ve yaşam dünyası olmayı hedefliyor.
Yenilenen teras katıyla birlikte sinemaya salonlarıyla da hizmet verecek olanAVM’de yenilikler devam edecek. Yepyeni yüzüyle ziyaretçilerine kapılarını açan VegaOutlet Alışveriş Merkezi tüm yenilikleri taktir ediyor ve güzel günler diliyorum.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi