Venüs Kova burcunda (1 Mart- 26 Mart)

Venüs gezegeni arzuların, güzelliğin ve ilişkilerin birebir yöneticisidir. İdealist ve her daim özgürlüğün savunucusu Kova burcu ise enerjisini sevgi dolu Venüs gezegeni ile birleştiriyor.

27 Şubat 2019 08:38
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu iki enerji bir araya geldiği vakit ; Beni böyle sev diyor çünkü sevginin motive eden,ilham veren tarafını onaylıyor. De ğiştiren,kısıtlayan,engelleyen aşklara tahammül edemiyor. Sevgimiz topluma ilham versin,birlikte insanları aydınlatalım diyor ve devam ediyor : “Ne sen benim için değiş ne de ben senin kalıbına uymaya çalışayım. Biz en çok kendimiz olduğumuzda güzeliz. “Venüs bu defa bizi görsel olarak cezbeden kişilerden ziyade aklıyla,mantığıyla,başarısı ve idealist tutumlarıyla ön planda olan adam/kadın’ı aratıyor. Her durumda objektif kalabilen ve duygularını işin içine katmayan Kova konsepti ise Venüs’ün doğasına biraz aykırı olduğundan yakın ilişkiler ve sevgi konusunda kafa karışıklığına neden olabilir.
Venüs’ün Kova’da ilerlediği bu dönem, sevmek için mükemmel bir dönem olacaktır, ancak AMAÇLAR için. Aynı meslek grubundan olanlar,aynı bölümü okuyan öğrenciler, marjinal ve makulen ortak bakış açılarına sahip olanlar birbirlerini kalabalıklar içerisinde bulabilecekler. Bu konumda kişi aptal aşık olamaz. Körü körüne bağlanmaz. Aklı başında sevmeler çıkar Venüs Kova’da iken. Nezaket, bireysellik ve birlik ideallerinizi oluşturmanın tam zamanıdır. Kendinizi başkalarıyla çevrelemeye ve aklınızı yücelten,ilerleten sevgiye açmaya davetlisiniz.Venüs gezegeni Kova burcuna girdiğinde, dostluk ve aşk arasında duran çizgi ince olacaktır. Kova, dostlukların ve hatta farklı türdeki grupların yöneticisidir, bu yüzden Venüs transit olarak ilerlerken kendini zaten tanıdığın birine ilgi duyarken bulabilirsin. Ayrıca, daha önce sadece arkadaş olarak düşündüğünüz kişilerin aslında sizin mükemmel eş adayınız olabileceğini de fark edebilirsiniz. Ve bu dönemde, yeni insanlarla sosyal geziler yapabilir, ortak arkadaşlar vasıtasıyla birileriyle tanışma olasılığınız da gerçekleşebilir.
Çok duymuş olmalısınız , imrendiğiniz ilişkinin içindeki kişilere nasıl tanıştıklarını sorduğunuzda “arkadaş ortamı” cevabını.
Arkadaş ortamında tanışılıp evliliğe giden o aşk belki şimdi sizi de bulabilir. Yeter ki özgün olun,kendiniz olun. Tutkulu bağlantılar veya tatlı sözler kurmakla ilgilenmiyoruz ve bilhassa fikrini açık açık savunan bireyler çok daha çekicidir bu dönemde. İlişkisi olanlar ; bu dönemde körü körüne aşk enerjisi hafifleyecek ve ilişki içinde arkadaşlığın önemine, dürüstlüğe ve aynı zamanda ortak çıkarların,paylaşımların olup olmadığına önem verecekler. “Bana bir fikir,hayat görüşü,bilgi katmayacak olan kişiyle yapamam” diyeceğiz içimizden.
Sevgili okuyucularım ; bir düşünün siz gerçekten olduğunuz kişi misiniz bu ilişki içinde. Düşünmenizi istiyorum çünkü bir süre sonra yorulacaksınız bir başkasının yolunda ilerlemekten. Siz ona uymaya çalıştıkça o sürekli yön değiştirecektir çünkü o kendisi olmayı seçmiş olabilir. Yönünü arıyor,kendini arıyor ve bu durumdan memnun olabilir. Peki siz ? Bir kendinize dönün ve benim yönüm neresi diye sorun.
Yalnız olanların bu dönemde yalnız olmaları gerekebilir çünkü arzu ve sevgi gezegeni Venüs , yaratıcılık ve ide alizmi anlatan Kova burcunda iken aşk arayışında değildir. İdeallerine nasıl ulaşır,yeni bir hayal nasıl edinilir,o sınavı nasıl başarır, topluma nasıl katkı olur bunların peşindedir. Bu süre zarfında yalnızca kendiniz olduğunuzda aşkı bulma şansınız yüksektir. Kendinizi bir başka ruhu yansıtan kılıflara soktuğunuzda ise aşkın ömrü oldukça kısalacaktır. Ne kadar süre maske ile dolaşabilirsiniz ki ?
Bunların dışında ; kişisel stilinize ve sanatın özgün, modern formlarına da çekilebilirsiniz. Farklı dekor ve kıyafet tarzlarını denemek için mükemmel bir zaman olacak. Özgün,yaratıcı ve marjinal yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. Venüs Kova burcunda iken doğmuşsanız; Kova burcunda Venüs gezegeni ile dünyaya gelmiş insanlar gerçekten insancıl olurlar. İnsanlardan ilham almaya,ilham vermeye ve ortak bilincin gücüne güvenirler. Dışarıya dönük ve sosyaldirler, arkadaşlarıyla beraber iken kendilerini canlı hissederler.Kalp bağlantısı yerine akıl bağlantılarına ilgi duyuyorlar ve kararlı ilişkiler kurarken bireyselliklerini korumaya çalışıyorlar. Diğer insanlar onları garip bulur. Kişisel görünüm hakkında konuşurken, bu insanlar çok uzun bir süre boyunca belirli bir stile sadık kalmadan kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade ederler.Orijinal düşünceleri, büyük vizyonları, açık fikirleri ve güçlü değerleri vardır.
Bu özelliklerin benimsenmesi hayatlarını daha muhteşem kılacaktır.

Kova burcundaki Venüs'ün özellikleri: Sıra dışı,Deneysel,Açık fikirli,Yaratıcı, Olağandışı,Sosyal,İdealist,masküleb, marjinal,Dahi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi