VE NİHAYET ÖNDEKİLER SAHNE ALDILAR

Eskişehirspor, Atatürk stadyumunda binlerce taraftarının muhteşem desteğiyle, Futbol adına birçok doğruyu yaparak net bir skorla kazanan taraf olurken

28 Ekim 2013 18:30
A
a
Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor, Atatürk stadyumunda binlerce taraftarının muhteşem desteğiyle, Futbol adına birçok doğruyu yaparak net bir skorla kazanan taraf olurken, bizlere de şunu göstermiş oldu kanısındayım. İyi savunma, iyi hücum=TAKIM OYUNU.

Ve nihayet öndekiler sahne aldı. Özellikle kaybedilen Beşiktaş JK. Maçı ve kazanılan Elazığspor maçlarındaki kötü performanslarından dolayı, bir hayli eleştirilen Eskişehirspor’un hücum hattını oluşturan Erkan Zengin, Cristobal, Kamara ve Erman Kılıç, oynamış oldukları müthiş futbolla, karşılaşmaya adeta damgalarını vurmuş oldular.

Evet, Kırmızı Şimşeklerin sezon öncesi söylemleri olan Avrupa kupalarına gitme hedefleri, yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Belki bu söylemler için daha çok erken diyenler olabilir. Ancak, kadro kalitesi ve tecrübeli teknik kurmaylarıyla bu işin üstesinden geleceklerine inanıyorum.

Eskişehirsporlu futbolcular 2013-2014 futbol sezonunun en flaş Anadolu takımı olan, Çaykur Rizespor’u yenebilmesi için, öncelikle onlardan daha çok koşmaları, yine onlardan daha çok topa sahip olmaları gerekliydi. En önemlisi de, onlardan çok daha fazla bu karşılaşmayı istemelilerdi.

Eskişehirsporlu oyuncularda, biz Anadolu’nun dün olduğu gibi bu günde en büyüğüyüz dercesine muhteşem bir neticeye imza atarak, geçmişte olduğu gibi bu günde Anadolu’nun futbolda, hala tek öncüsü olduğunu göstermiş oldu demek yanlış bir cümle olmasa gerek.

Cristobal Torres için birkaç cümle etmeden geçemeyeceğim, oyun zekâsı müthiş, topu kullanma yeteneği fevkalade iyi, fiziksel olarak ta istenilen seviyeye geldiğinde, hem Eskişehirspor için hem de kendisi için çok katkı sağlayacağına inanıyorum.

Bugünkü tribün tablosu bizlere şunu göstermiş oldu. Tuzsuz bir yemeğin vermiş olduğu damak tadı neyse, taraftarsız oynanan bir maçın vereceği hazda öyledir. Taraftarın inanılmaz tribün şovu ve koreografisi için, bir futbolsever olarak sonsuz teşekkürler.
İyi ki varsınız, iyi ki tribündesiniz.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi