Twitter şifrenizi değiştirin

Serkan Açıkgöz yazdı

6 Mayıs 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Popüler sosyal paylaşım sitesi Twitter kullanıcılarına çok ciddi bir uyarı mesajı gönderdi. 330 milyon kullanıcısının tamamından şifrelerini değiştirmesi istenirken gerekçe olarak ise maskeleme özelliğinin ele geçirildiği belirtildi.
 
Keşfedilen bu açığın hesap bilgilerini çalmaya neden olabileceğini söylendi ve şifrelerin değiştirilmesi gerektiği konusunda şirket adına acil çağrıda bulunuldu. Şirket, büyük bir saldırıya maruz kalmadan bu açıkları keşfetti ve keşfedilen bu açığın hesap bilgilerini çalmaya neden olabileceğini söyledi.
 
 
Engeli kaldırdılar
 
ODTÜ'den müthiş buluş. Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için yalnızca göz hareketleri ile kullanılabilen motorlu tekerlekli sandalye teknolojisi geliştirildi. Projeyi geliştiren Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Çağıltay engelliler için geliştirilen teknolojinin, göz hareketlerini analiz eden bilgisayar tabanlı sistem ile bütünleşmiş bir motorlu tekerlekli sandalyeden oluştuğunu anlattı. Çağıltay ayrıca, sistem sayesinde kullanıcı, tekerlekli sandalyeyle istediği şekilde ileri, geri, sağ sola dönme hareketlerini yapabiliyor. Hiçbir şekilde tekerlekli sandalyeye fiziksel olarak temas etmesine gerek kalmıyor dedi.
 

İşte Youtube’un Kullanıcı sayısı

Dünyanın en popüler video paylaşım ağı YouTube'un CEO’su Susan Wojcicki, aylık kayıtlı izleyici sayısının 1,8 milyar olduğunu açıkladı. Bu açıklama, YouTube videolarını izleyenlerin sayısının bundan çok daha yüksek olduğunu da ortaya koydu. YouTube'un geçtiğimiz yılın haziran ayında 1,5 milyar aktif izleyicisi vardı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi