Teşekkürler Boğazın Kırmızı Şimşekleri

İstanbul’da tüm Eskişehir halkının göğsünü gururlandıran ve içini ısıtan işlere imza atan bir oluşum var

10 Şubat 2021 08:36
A
a
Sütiş Eskişehir
İstanbul’da tüm Eskişehir halkının göğsünü gururlandıran ve içini ısıtan işlere imza atan bir oluşum var. Kısa adı BKŞ olan Boğazın Kırmızı Şimşekleri sadece aktif bir taraftar oluşumu olmakla kalmayıp merhamet ve vicdan konusunda da takdir edilesi işlere imza atıyor.
Sevgili Selahattin Erdoğan önceliğinde BKŞ uzun zamandır mutluluk ülküsü adı verilen bir kampanya yapıyor. Hayırseverlerin destekleriyle her gün yaklaşık 30 evsiz ve gariban vatandaşın karnını doyurarak hayır dualarını alıyor. Bu bazen bir poğaça, bazen bir çorba bazen de ekmek arası, pilav gibi o günün nasibine göre değişen bir mönü oluyor. Üstelik sadece garibanlar değil BKŞ Sokak hayvanlarını da koruyan ve kollayan bir tutumla gerçekten güzel mesajlar veriyor.
Eskişehirspor taraftarının sadece futbol değil diğer konularda da nasıl bir profilde olduğunu gösteren BKŞ’ye, Selahattin abiye ve bu hayır işine omuz veren herkese selam olsun. Umarım bir gün bu güzel ülküye ihtiyaç duyulmayacak tok ve sıcak günler uzakta değildir.
 

Listenin başında Bahar Bilen var

Yıllardır Bahar abi deriz. Samimi, kibar ve ağzından hayır diye bir cümle çıkmayan değerli bir isimdir. Rumeli kokusu üstünden eksilmemiş ve göçten sonra Eskişehir’de gösterdiği mücadelesi ile çok insana ilham vermiştir.
Bahar abi son 1 senedir farklı bir yönüyle gündemde. Artık Bahar Başkan diyoruz ona. Çünkü Lokantacılar Odası Başkanı olarak koltuğun, makamının hakkını veren bir performans sergiliyor. Üyesinin hakkını arıyor, sözünü esirgemiyor, ilgili makamlara esnafın sesini duyurmak adına kamuoyunu çok etkili kullanıyor. Üstelik sosyal medyayı da bu konuda etkili kullanan ve diğer odalara örnek bir ekibi var.
Ben pandemi sürecinde esnaf adına en çok mücadele edenler diye bir liste yapılırsa en başa Bahar Bilen’i koyuyorum. Hatta mücadelesi ve kendisine güvenenler ile bu Pazar seçim olsa Bahar abi ETO’ya aday olsa diye düşünüyorum da… Neyse ortalığı karıştırmayalım durduk yere.
 
 

Sivrihisar tarihine geçecekler

 
Şehirden 90 km uzak diye görmezden gelmeyelim. Sivrihisar’da sadece kültürel ve sosyal alanda değil spor anlamında da harikulade bir tarih yazılıyor.
 
Kadınlar Voleybol 2.liginde mücadele eden Sivrihisar Belediye Spor oynadığı 14 maçın tamamını kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
 
Hem futbol dışında bir spor branşına yönelmek ve destek olmak hem de bunu bir ilçe belediye olarak gerçekleştirmek takdir edilmeli.
 
Malumunuz Voleybol ve Eskişehir hep yan yana durmuş ve bu şehirden nice milli yıldız çıkmıştır.
 
Eminim Sivrihisar Belediye Spor’da şehrin başarı tarihine bir şampiyonluk daha getirecek. Üstelik bu başarı Sivrihisar spor tarihinin en büyük başarısı olacak.
Bu vizyonu ortaya koyan, destekleyen Başkan Hamid Yüzügüllü ve kırılması güç bir rekorla şampiyonluğa yürüyen tüm oyuncularımıza, antrenör ve ekibe teşekkürler. Bir Eskişehir insanı olarak hepsiyle gurur duyuyorum.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi