TEK YOL KUPA

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında, İstanbul’un 3. Lig temsilcilerinden Çıksalınspor’u, antrenman havasında geçen müsabakada

26 Eylül 2013 19:40
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında, İstanbul’un 3. Lig temsilcilerinden Çıksalınspor’u, antrenman havasında geçen müsabakada çok rahat geçti.
Gerek Teknik Direktör Sayın Ertuğrul Sağlam için, gerekse Eskişehirspor yönetimi ve taraftarı için Ziraat Türkiye Kupası’nın önemi çok ama çok büyük.
İşin özü, kupada ne gruplara kalmak, ne de final oynamak kimseyi tatmin etmeyecek gibi görünüyor. Tek yol bu kupayı Eskişehir’e getirmek.
Bunun bilincinde olan Eskişehirspor takım hazırlayıcıları ve yönetim kurulu, herhangi bir sürprize mahal vermek istemiyorlar. Ancak 3. tur ve sonrası oynanacak kupa karşılaşmaları, daha zor ve ciddi olacaktır.
Çarşamba günü oynanan maçta, ligde forma şansı bulamayan oyuncular için iyi bir fırsat oldu diyebilirim. Eskişehirsporlu bazı futbolcular zayıf rakipleri karşısında, bu şanslarını olumlu yönde değerlendirirken, kimi futbolcuların ise hala hazır olmadıklarını gözlemledim.
İlk 40 dakikalık zaman diliminde direnç göstermeye çalışan Çıksalınsporlu futbolcular, kalelerinde gördükleri ilk golden sonra adeta dağıldılar.
Özellikle Erkan Zengin’in oyuna girmesinden sonra maçın kontrolünü tamamen eline geçiren Kırmızı Şimşekler, farklı skora da imza attılar.
Geçen sezon sürekli forma şansı bulan Goran Causic, Tello ve Servet’in hazır olmaları, Eskişehirspor adına önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi