Sponsor Eskişehir'den değil

Eskişehirspor'un önümüzdeki sezonda forma sponsor olacak firma Lennas oldu. Firma sahibi Celalettin Kayahan'a teşekkür ederiz

4 Ağustos 2022 08:41
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un önümüzdeki sezonda forma sponsor olacak firma Lennas oldu. Firma sahibi Celalettin Kayahan'a teşekkür ederiz. "Celalettin Kayahan'ı ben nereden tanıyorum?" diye boşuna yormayın kendinizi. Zira Lennas şirketi İstanbul ve İzmir'de faaliyet gösteriyor ve Eskişehir'le uzaktan yakından bir alakaları yok. Ancak futbolun ve Eskişehirspor'un ne demek olduğunu bildikleri ortada. Bir de bizim öz be öz Eskişehirli işadamlarımız şu takımın kıymetini bilseler...
Duyduğumuz kadarıyla yeni sponsorumuz belirlenecek 4 ayrı formayı maç günleri stadımızda satışa sunacaklarmış. Kendi adıma her birinden birer tane alacağım. Biz Eskişehirliler takımımıza sahip çıkanı unutmayız. Tabii dar günümüzde bize sırtını dönen sözde Eskişehirlileri de unutmayız...
 

Okul değil dert başlıyor

Yeni eğitim - öğretim yılı, dertleriyle birlikte başlıyor. Az sayıda zengin çocuğu şanslı. Onların babaları parayı bastıracak ve en iyi okullarda okuyacak, en iyi öğretmenlerden ders dinleyecekler. Ancak orta ve alt kesim gelir grubundan olan milyonların çocukları şanslı değil. Bir zamanlar bütün vatandaşların babası olan devlet gitmiş, yerine para babalarının devyleti gelmiş.
Üstelik devlet okullarında velilerden para isteniyor. Eskişehir'in iyi okullarında 10 bin lirayı bulan "Bağış"lar velilerden talep ediliyor. Çünkü devletimiz çocuklarımızın tuvaletlerini temizleyecek deterjan bile almıyor.
Asrın yöneticilerimiz, "O kadar işin gücün arasında, bir de okullarla mı ilgileneceğiz?" diye düşünüyorlar muhtemelen. Haklılar elbette; daha yapılacak çok saray, açılacak çok ihale var. Bu işlerin arasında "Ayak takımı" biz vatandaşların ağız kokusunu çekecek değiller elbette.
Ali Rıza Bey adlı basit bir devlet memurunun oğlu olan Mustafa Kemal Atatürk'ten, Ahmet Erdoğan adlı basit bir devlet memurunun oğlu olan Tayyip Erdoğan'a kadar, bütün cumhurbaşkanlarımız devlet okullarında okudu. Türk devleti bütün evlatlarına kucak açtı ve en iyi eğitimi verdi.
Ancak maalesef günümüzde işler değişmiş durumda. Devlet okullarının bile binlerce lira para istediği bir ortamda, geleceğimize güvenle bakamıyoruz.
 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
YETER ARTIK BAŞKA KAPIYA 7 Ağustos 2022 20:17

Adamlar takmışlar Belediyelere kafayı. Arkadaş sizler ne kadar yardım yaptınız söylesenize. Seçim döneminde bazı eski başkanlarla ve bazı taraftar guruplarıyla toplantılar yaptınız. İktidar seçilmişleri Eskişehirspor'a maddi ve manevi tam destek vereceklerdi NE OLDU. Anladığım kadarıyla renkleri karıştırmışlar Hamsilerin ve Mor menekşelerin tüm borçları silindi. ES ES'e gelince bol kepçeden atmışlar. Birde bugüne kadar UTANMADAN yardım edenleri İNKAR ediyorlar. Yönetim olarak oy karşılığı kmden söz aldıysanız O KAPIYA GİDECEKSİNİZ. BU şehirin halkı, esnafı ve firmaları aptal değil yeter artık gidin başka kapıyı sömürün.

0 0 Cevap Yaz
Vatandaş 4 Ağustos 2022 12:18

Eskişehir in belediyeleri ve başkanları niye Eskişehirspor deyince hiç sesleri çıkmıyor özellikle abimiz varta heykelden boş vakit olursa

6 4 Cevap Yaz
vat

belediye ödesin eti ödesin eto ödesin sarar ödesin. sen ne yap? ttransferi açtı diye böyük başkanı alkışla...

4 7
ess 4 Ağustos 2022 10:19

herkes Eskişehir halkını eleştiriyor. Ama en çok eleştirenler kaç para verdi onu da yazın barii. Bir özeleştiri yapalım. Burada eleştirdiğiniz kelime kadar 1 lira atsaydınız keşke..

2 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi