SORUN SADECE TELLO'MU?

Normal 0 <w:HyphenationZ

25 Şubat 2013 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir

 

Eskişehirspor’un, sezon başından bu yana kaybetmiş olduğu puanların nerdeyse tamamında, bireysel hataların ön plana çıktığını söylersem herhalde yanlış bir cümle kurmamış olurum.

Bir takım için en önemli kazanım disiplindir. Bunu sağladığınız sürece kolay kazanan, zor kaybeden taraf olursunuz. Özellikle tecrübeli futbolcuların son maçlardaki sorumsuzca yapmış oldukları ciddi hatalar takım adına çok pahalıya mal oldu.

Tello’nun, Eskişehirspor için çok önemli, önemli olduğu kadarda vazgeçilmez bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Acaba diyorum ki! O da bunun farkında mı? Yoksa farkında da biz mi bilmiyoruz. Yok, yok kanımca farkında olsa, bu kadar önemli olan bu karşılaşma da, yeni futbola başlamış acemi birinin de yapmayacağı tavır ve davranışlar içinde olmazdı.

Sorun sadece Tello’nun görmüş olduğu gereksiz ve basit kartlar değil. Sorun Eskişehirspor’da bir kaç futbolcunun da kendilerini, ya alternatifsiz görüp nasılsa oynarız düşüncesi içinde olmaları ya da kendilerini vazgeçilmez birer futbol idolü zannedip ben olmaz isem olmaz zihniyeti taşıyan davranışlar içinde olmalarıdır.

Sezon başından bu yana süre gelen birçok önemli karşılaşmada ya da karşılaşma öncesinde takımın en önemli futbolcularının gereksizce gördükleri kartlardan dolayı takımı yalnız bırakmaları Eskişehirspor için hiç de iyi olmadığı hepimizin malumudur.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın mevcut kadro içinden alternatifler çıkarıp, bazı futbolculara mesaj vermesi çok doğru bir eylem olsa da, alternatif olarak oynatılan bu futbolcuların kendilerine verilen şansları iyi değerlendirir performans sergilemeliler.

Ancak ne olursa olsun, Eskişehirsporlu futbolcuların, bir an önce toparlanmaları gerekir. Taraftarı alıştırmış olduğu, her karesinde heyecan dolu o coşkulu futbol’ a bir an önce dönmesi gerekir kanısındayım.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi