Seri katil dosyası kapandı

Eskişehirspor yönetimi, kulübümüze Mesut Hoşcan zamanında “Kapağı atan” Sebastian Pinto’nun borçlarının kapatıldığını duyurdu

24 Ağustos 2022 08:08
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi, kulübümüze Mesut Hoşcan zamanında “Kapağı atan” Sebastian Pinto’nun borçlarının kapatıldığını duyurdu. Başkan Mehmet Şimşek sosyal medya hesaplarından yayınladığı açıklamada, “Vallahi bitti. Pinto ödemeleri bitmiştir. Kulübümüz bir dosyadan daha kurtulmuştur. Loca ve led reklam alanlardan, dosya kapat üzerinden para yatıranlardan, kombinesini alanlardan Allah razı olsun. Biz olduk. Yaşasın Eskişehirspor" ifadeleri ile duyurdu.
Şimdi ikinci sınıf korku filmlerinde kötü adamı öldürürsünüz ancak filmin sonunda yine ortaya çıkar, elinizdeki çayı devirir, yerinizden hoplarsınız. Sebastian Pinto da filmin en olmadık yerlerinde elindeki kör testereden kanlar akan seri katil gibi sürekli ortaya çıkıp, sinirlerimizin gerilmesine neden oluyordu.
Mehmet Şimşek yönetimi yavaş yavaş da olsa başımıza musallat olan dosyaları kapatıyor. Ben inanıyorum ki bu sene Eskişehirspor’un makus talihi değişecek. Bu sene aşağı düşüş sona erecek ve yavaş da olsa bir yukarı çıkış başlayacak.
Hepimiz Eskişehirspor’un hak ettiği yerde, yani Süper ligde şampiyonluklar kovalayacağı günü hasretle bekliyoruz.
Umarım Eskişehirspor camiası olarak bu yaşadıklarımızdan ders çıkartır, mali disipline önem veririz. Yoksa daha çok korku filmleri seyrederiz…
 

Partiler üstü bir mesele

Yaklaşık bir sene önce bitirilen Sivrihisar Sanayi Bölgesi, henüz herhangi bir yatırım almış değil. Konuyu gündeme getiren İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, “Bunca emek, bunca çaba ve vatandaşlarımızın alın teri ile verdikleri vergiler boşa gitmemeli bir an evvel bozkırın ortasında fabrika bacaları tütmelidir” ifadelerinde bulundu.
Recep Toptaş’a katılmamak elde değil. Her ne kadar tarım ve hayvancılığın önemine işaret etsek de, içinde sanayinin olmadığı bir ekonomik büyüme modeli Türkiye için mümkün değil. Konuyu partiler üstü bir mesele olarak ele alıp, Sivrihisar’ın kalkınması için herkesin elini taşın altına koyması mazım.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi