Saygı duymuyorum!!!

Ahmet Bingöl yazdı

3 Mart 2016 09:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Son iki haftada oynadığımız, Kasımpaşa ve Bursaspor maçında alınan mağlubiyetler oldukça can sıktı. Kümede kalma savaşı veren bir takımdan çok, ligde her şeyi bitirmiş bir takım görüntüsü vardı. Yazdan kalma bir gün, taraftar her zaman ki yerinde inançlı coşkulu, kurtuluş ateşinin yakılmasını bekliyor, sahadaki futbolcu gurubu maalesef bu coşkuya ayak uyduramıyor. Ateşi söndürmek için tabiri caizse su taşıyor. Bu anlayışla savaş kazanılmaz.
Bir takımın diğer bir takıma üstünlük sağlaması, orta saha hakimiyetinden geçer. Bursaspor maçın başından sonuna kadar orta sahada bizden üstün oynadı. Biz bu üstülüğe hiçbir şey yapamadığımız gibi, çözümde üretemedik. Batalla orta sahada resmen fink attı. Alan savunmasıyla beraber adam savunmasını hiç yapamadık. Kıvanç’ın eksikliği ciddi derecede hissedildi. O boşluğu dolduracak, hızlı, çabuk, güçlü,  adam ve alan savunmasını iyi yapan oyunbozan Toko neden değerlendirilmez. Bu kadar yumuşak bu kadar naif oynayan bir takım nasıl rakibine baskı kuracak.  Hakemi nasıl etkileyecek. Bursa kalecisi Harun her topta zamana oynadı bir tane hakemi sert şekilde uyaran yok. Futbol kuralları içindeki sertliği yapmazsanız, Kazandığın topun kıymetini bilmezseniz, Bireysel olarak bir şeyler olmayacağı kesinken, birlikte hareket etmezseniz kazanamazsınız.
Sevgili futbolcu kardeşlerim saha kenarında halka olup, birbirinize söz veriyorsunuz. “Söz vermenize saygı duyuyorum. Ancak verdiğiniz sözü yerine getirememenize saygı duymuyorum”.
Taraftarın inanmışlığına, coşkusuna, kurtuluş ateşini yakıp altlardan kurtulma isteğine saygı duyuyorum. Bursaspor maçındaki, bu vurdum duymaz tavırlarınıza saygı duymuyorum. 
Antrenörünüzün sizin için Eskişehirspor taraftarı için, Eskişehir için çırpınışlarına ve göz yaşlarına saygı duyuyorum. Sizin bu maçtaki performansınıza saygı duymuyorum.
Hafta içi Tüfad yönetim kurulu olarak, Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna’yı ziyaret ettik. Derneğimiz hakkında kendisine bilgiler aktardık. Laf döndü dolaştı Eskişehirspor’a geldi. Kendisinin Eskişehirspor’a ne kadar önem verdiğini ve desteklediğine şahit olduk. Son düdük çalana kadar mücadele edeceğine tanık olduk.
Sayın Valimizin saha dışında gösterdiği mücadeleye saygı duyuyorum. Sizin Bursaspor maçında sahada gösterdiğiniz mücadeleye saygı duymuyorum.  
Bir maçı hakkıyla mücadele edersin, terinle formanı ıslatırsın ama maçı kaybedersin saygı duyarım. Bursaspor maçında formanızın hakkını vermediğiniz için saygı duymuyorum.
Tekrar saygınlık kazanmak istiyorsanız formanın hakkını verin sahada mücadele edin. Maçı kaybedebilirsiniz ancak inancını kaybedersen, o zaman kaybedersin.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi