SAĞLAM MESAJLAR

Evet, futbolda dün yoktur bu gün vardır. Dün, yani geçen hafta, ister rakibi küçümseme deyin,ister iyi konsantre olamadılar deyin,

9 Kasım 2013 18:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Evet, futbolda dün yoktur bu gün vardır. Dün, yani geçen hafta, ister rakibi küçümseme deyin,ister iyi konsantre olamadılar deyin, isterse iyi mücadele edemediler deyin. Ne dersek diyelim, neticesinde Ankara 19.Mayıs stadyumunda Eskişehirspor Gençlerbirliği’ne mağlup olmuştu.
 
Bu gün ise,şöyle diyebilirsiniz,rakibi ciddiye aldık,rakibe karşı iyi motive olduk ve de çok iyi mücadele ettik.sonuç olarak Eskişehir Atatürk stadyumunda Akhisar Belediye spor’u yendik.
 
İşin özü şu,geçmişten menfi, ya da müspet ders çıkaramayanların başarılı olabilmesi söz konusu bile olamaz.Derslerine iyi çalışan takım hazırlayıcılarına ve emekçi futbolcuları galibiyetlerinden dolayı kutluyorum.Anlaşılan SAĞLAM mesajlar oyuncular üzerinde etkisini göstermiş.
 
2013-2014-futbol sezonunun en disiplinli takımlarından olan Akhisar Belediye spor’a karşı, son derece dikkatli ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü çizen Kırmızı şimşekler, hak etmiş oldukları 3 puanı hanesine yazdırarak, Avrupa kupalarına gitme yolunda önemli bir engelide aşmış oldular.
 
Eskişehirspor,özellikle ilk 45.dakikalık dilimde,geniş alanda oynamayı tercih ederken zaman zaman rakibin ani çıkışlarına cevap vermekte zorlandığını görmek mümkündü.İkinci 45 dakikalık periyotta ise,savunma ve orta saha elemanlarını bibrbirine daha yakın oynamaları,rakibin top kayıplarının fazlaca olmasına neden olurken ,yine rakipten kazanılan toplarla, sonuç getiren ataklar gerçekleşmiş oldu.
 
Teknik Direktör sayın Ertuğrul Sağlamın,lig fiküstür’ü periyotlamasının,4 maçlık Anadolu seferinin son maçı olan Akhisar Belediye karşılaşmasından galip ayrılarak 9 puan topladı.Asıl hedefinin 12 puan olduğunu düşünürsek,kaybedilmiş sadece 3 puandır.Ben bu zorlu lig maratonunda 4 te 3 kazanıma razıyım.
 
Milli mesaisi nedeniyle verilen aranın, sakat ve sorunlu olan oyuncular için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum.
 
12.Adam her zaman olduğu gibi bu müsabakada da üzerine düşeni yaptı. Muhteşemsiniz.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi