Sabır taşı olsa çatlar

Ayhan Taşçı

5 Ocak 2015 20:55
A
a
Sütiş Eskişehir
        Bir futbol takımının bir hafta içinde,göstermiş olduğu performans siyahla beyaz kadar değişkenlik göstermesi çok'ta hayra alamet değil.
          Kırmızı Şimşekler geçen hafta Karadeniz temsilcisi,Trabzonspora karşı oynamış olduğu futbol,bir maçı kazanabilmek için bütün doğruları yan yana gelmesiyle oluşan önemli bir mücadelenin sonunda gelmişti.
            Peki ne oldu,bir hafta'da ne değişti de, Gaziantepspor karşısında tel tel dökülen bir Eskişehirspor izlemek zoruda kaldık.
             Malesef bu mağlubiyette herkesin biraz katkısı oldu.Öncelikle ve özellikle yöneticilerin her transfer dönemi yaklaşıtığıda yapmış olduğu strateji hatasını, bu maç önceside yaşanmış oldu.Erken Zengin'in henüz transfer dönemi başlamamasına rağmen,ve çok önemli bir karşılaşma öncesinde,izin verilerek başka takımlar'la görüşülmesine müsade edilmesi  yapılan en büyük yanlışlardan biriydi.
            Teknik heyetin,gerek takımın motivasyonu konusunda,gerekse Erkan Zengin'in Gaziantepspor maçı öncesinde izin verilmesine sessiz kaldıkları için çok ciddi hata yaptıklarını düşünüyorum.
             Futbolcuların, göstermiş oldukları performanslarının bu kadar değişken olmasında çok ciddi hataları var.Trabzonspor galibiyetinden sonra, lig bitmiş havasında bir mücadele sergilemeleride bunun en büyük göstergesi olduğu kanısındayım.
             Burda en mahsum,iyi günde ve kötü günde her zaman takımının yanında olan TARAFTARLARDIR.Hoşcan yönetiminin göreve geldiği günden bu yana,hiç bir başarısızlıkta ciddi anlamda ne protesto ettiler,ne de yalnız bıraktılar.Asıl olan Eskişehirspordur,asıl olan kentin armasıdır zihniyetiyle hep destek oldular.Ancak bu kadar başarısız sonuca rağmen"Sabır taşı olsa çatlar" diye önemli bir ata sözümüz,aklıma geldi.Ama bu vefalı taraftar ne olursa olsun takımını sonuna kadar destekliyor.
             Şimdi ne olacak,Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam,bu başarasızlığın kendinden kaynaklı olduğunu düşünerek,benden bu kadar dedi.  Yeni gelecek hocanın da işi hiç kolay değil. Mutlaka ciddi transferler yaptırması gerekir diye düşünüyorum.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi