Saadet e-miting yaptı

Serkan Açıkgöz yazdı

27 Mayıs 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden e-miting yaparak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Karamollaoğlu, YouTube, Twitter, Facebook, İnstagram gibi sosyal medya platformları aracılığıyla e-miting yaptı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Lideri, "Biz de buna karşı 'medya padişahınsa sosyal medya bizimdir' diyoruz" dedi.
 
 
Türkiye'nin en büyüğü olacak
 
Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük veri merkezini açtı. Yüksek güvenlik teknolojileri ile donatılan merkez aynı zamanda İstanbul'daki Yeni Havalimanına en yakın veri merkezi olma özelliğine sahip. Türkiye'nin en büyüğü olan merkezin açılışı ile birlikte, kurumsal müşterilere sağlanan güvenli, yedekli ve yüksek hızlarla erişilebilir veri merkezi hizmetlerini genişletecek olan Türk Telekom, Esenyurt Veri Merkezi'nde sunucu barındırma, sunucu kiralama, sanal sunucu, depolama, yük dengeleme, bulut tabanlı yedekleme ve replikasyon hizmetleri, veri merkezi internet erişimi, müşteri yönetim ofisi, siber güvenlik hizmetleri gibi pek çok hizmeti bir arada sunacak.
 
 
Her hareketimiz izleniyor
 
Popüler sosyal ağ Instagram, bot hesapları engellemek için geliştirdiği yapay zekayı eğitmek amaçlı olarak kullanıcıların yaptıkları parmak hareketlerini kaydettiğini açıkladı. Instagram, Avrupa'da yürürlüğe giren Genel Veri Koruma Yasası’na (GDPR) göre güncellenen kullanım şartlarını AB vatandaşı kullanıcılarına göndermeye başladı. Anlaşmada, Instagram’ın kullanıcıların parmak hareketlerini kaydettiği gibi ilginç bir detay fark edildi. Ayrıca Instagram'ın güncellenen kullanım şartlarında, kullanıcıların uygulamayı kullanırken yaptıkları dokunuş hareketlerini kaydetmenin, Instagram’a bot ve sahte hesapları tespit etme şansı tanıdığının altı çizildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi