Özata'nınki gençlik hatası

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata'nın aşı olması tepkilere yol açtı

18 Ocak 2021 08:58
A
a
Sütiş Eskişehir

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata'nın aşı olması tepkilere yol açtı. Özata genç bir avukat. Bir hukukçu olarak hizmet verdiği özel hastanenin kendisine aşı yaptığını, risk grubunda sayıldığı için aşı olduğunu ileri sürdü. Her zaman olduğu gibi bu açıklama AK Parti cenahı için tatmin edici bulunurken, muhalefet için asla kabul edilmeyecek.

Açıkçası işin içinde hafif bir 'Torpil' kokusu almıyor da değilim. Ancak memlekette öyle inanılmaz şeyler oluyor ki – inanın – bu konuda kafa yormuyorum.Üstelik bana sorarsanız ortada çok büyük bir hadise de görmüyorum. Gitmiş aşı olmuş; Allah cümlemize şifa versin...

Fatih Özata bu aşıyı olduktan sonra sosyal medyada paylaşmasa mesele kalmazdı. Eğer ki bu paylaşımın, "Şu delikanlı AK Partili'ye bak, topluma örnek oluyor. Helal olsun çocuğa" diye karşılanacağını düşündüyse, siyasete hiç girmesin. Demek kafası bu siyaset işlerine hiç çalışmıyormuş... Bu olayı alır ve partisine karşı pek güzel kullanırlar. Eğer ki aynı şeyi CHP Gençlik Kolları Başkanı yapsaydı, Fatih Özata şu anda Adalar'da soğuğa aldırış etmeden ve ağzından buharlar çıkarak ve bağırarak basın açıklaması yapıyor, Ce Ha Pe zihniyetinin memlekete ne kötülükler yaptığını belirtiyordu. Siyaset böyle bir şey.

Gerçekten de bazıları, "Böyle bir şeyi CHP veya İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan birisi yapsaydı ne olurdu? Yandaş basın ortalığı ayağa kaldırmaz mıydı?" diyor. İşin o kısmı bizi ilgilendirmez. Bir gazeteci olarak meselelere tarafsız yaklaşmalıyız. Yalnız genç politikacılara şunu tavsiye edebilirim; "Siyaseti tam olarak bilmeden ortalığa cengaver gibi atlamayın. Bağlı bulunduğunuz partiyi zora sokmayın."

Özata'nın yaptığı hata dünyanın sonunu getirmeyecek elbette. Ancak kendisinden çok partisine zarar verdi. Daha dikkatli olması lazım.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vahvah 18 Ocak 2021 10:14

Bu nasıl zihniyet bu ne çekememezlik ortada bir yanlışlık yok derdinize yanın

6 0 Cevap Yaz
ismet çetin 18 Ocak 2021 10:10

avukat arkadaşın aşı olma gerekçesi göz önüne alındığında hastanelere domates biber getiren manavında aşı olması gerekir

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi