Olağan üstü bir olağanlık

Eskişehirspor yönetimi kongreye gideceğini açıkladı. Bu kongrenin olağan üstü yanı, olağan bir kongre olması...

10 Mayıs 2019 09:10
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi kongreye gideceğini açıkladı. Bu kongrenin olağan üstü yanı, olağan bir kongre olması. Yılda ortalama 4 defa kongre topladığımız için, olağanüstü kongrelere alışkınız. Bu kez olağan bir kongreyle karşı karşıyayız. Buna göre Eskişehirspor Kongresi 23 Mayıs Perşembe günü saat 13'te Hasan Polatkan Kültür Merkezinde toplanacak. Muhtemelen kongrede çoğunuk sağlanamayacak. Bu durumda da bir hafta sonra, aynı yer ve aynı saattte Eskişehirspor olağan kongresi icra edilecek. Öncelikle Kaan Ay yönetimini tebrik ederim. Kendisi çok zor bir dönemde Eskişehirspor'un başına geçti. Onun döneminde pek çok kişi, Eskişehirspor'un küme düşmesini 'kuvvetle muhtemel' olarak değerlendiriyordu. Kulüpte futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve emekçi personelimizin maaşları ödenmiyordu. Sakın ola ki bu sorunların kökten çözüldüğünü düşünmeyin. Mevzubahis sorunlar dağlar gibi yığılmış bir şekilde ve olduğu yerde duruyor. Ancak Başkan Kaan Ay döneminde bu sorunlar hafifletildi ve takımımız kümede kalmayı başardı. Bizim için en önemli şey 2'inci lige düşmemekti. Bu zor hedefi başardığı için Ay ve yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ederim. Ancak aynı Kaan Ay yönetiminin önümüzdeki sezonu planlaması, hedefler koyması imkansızdı. Nitekim Sayın Ay camianın bu yönde gelen taleplerini değerlendirdi ve kongre kararı aldı. Eskişehirsporumuz için hayarlı olsun.
Sayın Kaan Ay genç bir yönetici. Önümüzdeki dönemde yönetimde yer almak istemediğini belirtmiş. Saygı duyuyoruz... Ancak unutmasın ki bir Eskişehirspor başkanı, her zaman Eskişehirspor başkanıdır. Aradan yıllar da geçse, yapılacak kongrelerde eski bir başkan olarak ağırlığını hissettirecek, olası başkan adayları arasında da adı olacaktır. Kendisi bir başka zamanda, yine Eskişehirspor kulübüne şerefiyle hizmet edebilir...

Hocamızı tebrik ederiz

Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı'nın Bilişim teknolojileri bağımlılığının inceleneceği bir komisyona başkan seçildiğini öğrendik. Bir İletişim Bilimleri Profesörü olan Avcı'nın bu yükün altından – rahatlıkla – kalkacağından şüphemiz yok. İnternetin ortaya çıkmasıyla birlikte, iyice kendimizi bu sanal âleme kaptırdık. Mesela ben eskiden, "İnternet de neymiş kardeşim? Gazeteyi eline alacaksın, kokusunu hissedeceksin" derdim. Şimdilerde kırmızı ışıkta bile beklerken akıllı telefonumu çıkartıp, internet sitelerine göz atıyorum. Neyse ki arkada bekleyen arabaların şoförleri çok anlayışlılar. Bir şeyler okuduğumu görüp, yeşil ışığın yandığını belirtmek için kornalarıyla beni uyarıyorlar. Çok nazik şoförlerimiz var doğrusu; genel olarak kornaya bir kere basmak yerine, uzun uzun basıp benim ve annemin hal ve hatırını sormayı ihmal etmiyorlar... Anlayacağınız üzre telefonlarımız akıllı oldukça, biz sosyalleşmekten uzaklaşıyoruz. İşte bu tip sorunları incelemek maksadıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun başına da Eski Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı geçmiş. Kendisini tebrik eder, başarılı çalışmalarının neticesini merakla beklediğimizi belirtirim. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi