Neden havaya sokuyorsunuz!

Eskişehirspor’un genç futbolcusu Metehan Altunbaş, resmen Avusturya’nın Lask Linz ekibine katıldı. Yaklaşık bir ay önce anlaşma sağlanmış, genç futbolcumuz da Carşamba günü resmi olarak Avrupa takımına katılmıştı…

13 Eylül 2020 10:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un genç futbolcusu Metehan Altunbaş, resmen Avusturya’nın Lask Linz ekibine katıldı. Yaklaşık bir ay önce anlaşma sağlanmış, genç futbolcumuz da Carşamba günü resmi olarak Avrupa takımına katılmıştı…
Metehan 17 yaşında A takıma yükseldi ve takımın değişmez isimlerinden biri oldu!
17 yaşındaki futbolcu Eskişehirspor’a 300 bin Euro kazandırdı.
Ayrıca Metehan’ın performansına göre Es Es 150 bin Euro bonus kazanabilecek. Eskişehirspor, Metehan’ın ikinci satışından yüzde 15 pay alacak.
Geçen sezon Eskişehirspor düşmemeye oynuyor, Bursaspor ise zirve yarışındaydı. Bursa deplasmanında maçın favorisi Bursaspor’du. Hiçbir spor otoritesi Eskişehirspor’a şans vermiyordu. Takım mükemmel oynadı. Önce rakibi durdurdu…
Metehan 59. Dakikada oyuna girdi. 73 dakikada golünü attı ve Eskişehirspor maçı kazandı.
Coşku gerçekten büyüktü!
Eskişehirspor’un genç futbolcularını izleyen futbolun önemli isimleri şaşkındı!
Gazetemizin spor sayfası bu coşkuyu  “bir şehrin kahramanı Metehan” manşetiyle çıktı. Son derece güzel hazırlanmış bir “kapaktı”
Ne yazık ki bu haberden sonra Eskişehir’in başarılı spor muhabirlerinden Ahmet Can Oruç’a eleştiri bombardımanı tutuldu. 17 yaşındaki futbolcuya böyle özel bir sayfa yapılması eleştirildi!
“Neden havaya sokuyorsunuz” denildi!
O manşetten bu yana 7 ay geçti! Sanırım son  yılların en büyük transferi gerçekleşti. “Adam olacak çocuğu”  görmüş ve gereken değeri vermişlerdi. O gün Canoruç’u eleştirenler acaba şimdi hakkını verir mi?
 
 

BÖLMEZ KENETLER!

 
Fransa Cumhurbaşkanı Macron şöyle söyledi:
-Türkiye provokasyonları artırıyor ve bu büyük ülkeye yakışmıyor. Türk halkı büyük bir halk ve başka şeyler hak ediyor. Biz Avrupalılar, Türk halkına değil Erdoğan hükümetine karşı açık ve sert olmalıyız. Erdoğan hükümetinin kabul edilemez davranışları bulunuyor. Sadece bir kısımını söyledim. Yunanistan'a karşı yapılan provokasyonları ve alınan tek taraflı kararları söylemedim bile.
…/…
Amacı belli!
İçerideki Erdoğan karşıtlarına selam veriyor! Cepheyi bölmek istiyor! Ancak bu taktikler 3. Dünya ülkelerinde tutar! Bizde ise tutmayacağı gibi ters teper! Bölüneceğine, millet kenetlenir!
 

DÜĞÜNLER OLSA NE OLACAK?

Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, diyor ki:
-Düğün sezonu verimli geçmedi.
Özeti, düğün olmayınca altın satamadık!
Haklı! Ama düğünler olsaydı da eskiden sattığı altınları satamazdılar. Düğünlerde altın takma olayı şimdilik rafa kaldırıldı. Vatandaşımız “nakit” banknot tercih ediyor.
Altın aldıktan sonra, ucuzlayanlara da önerisi var:
-Vatandaşlarımız altın fiyatı yükselmeye başlayınca yatırım yaptılar. Ondan sonra altın fiyatı biraz düşünce bir karamsarlığa kapıldılar. Ama ben diyorum ki karamsarlığa kapılmasınlar, evlerindeki altınlara sahip çıksınlar. Çünkü bu altın uzun vadede tekrar yükselecek!

RADARI GÖRÜNCE!

 
Gazetelerde haber:
-Radarı görünce yavaşlamak artık yetmeyecek!
Ne yapacağız?
Geri geri mi gideceğiz!
Yoksa kaldığımız yerden aynen devam mı?
 

ÇEVRENİZDEKİLER

Bir Psikiyatristin ağzından söylenen bir cümle var:
-Psikiyatriste gerçek hastalar gitmez, gerçek hastaların hasta ettikleri kişiler gider!
Gibson şu tanımı yapıyor:
-Kendinize depresyon ya da itibar kaybı teşhisi koymadan önce çevrenizdekilerin gerçekten insan olup olmadıklarından emin olun!
 

GÜNÜN SÖZÜ!

Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın; sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin; size minnettar kalacaktır. Schopenhauer
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ayşe Üstüngel 13 Eylül 2020 17:28

Basın neden Kalabak soyu sorunun üzerine gitmiyor.birileri bu olayın gerçek yüzünü araştırıp vatandaşı haberdar etmiyor

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi