KRİZLERİN TAKIMI ESKİŞEHİR SPOR

Eskişehir spor Beşiktaş maçı hazırlıkları yaparken, iki oyuncunun tartışması ve kavgası maçın önüne geçti.

11 Mart 2014 18:12
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehir spor Beşiktaş maçı hazırlıkları yaparken, iki oyuncunun tartışması ve kavgası maçın önüne geçti. Maç öncesi yaşanan bu olayın tatlıya bağlanıp sonuçlanmaması takımdaki tüm futbolcuları muhakkak olumsuz yönde etkilemiştir. Böyle bir ruh haliyle maça giden takımda, takım ruhundan, birlik beraberlikten, kazanma arzusundan ve motivasyon dan bahsetmek mümkün mü?
   
    Bu olaya şahit olan, çözüm bulmak için girişimde bulunan ve başarılı olamayan bir hocanın kafası maçta olur mu? Böyle bir atmosferde maça hazırlanan bir takımdan başarı beklemek hayal olmaz mı? Deplasmanda oynayacağınız ligin önemli takımı Beşiktaş maçı için önce takım birlikteliği şarttır. Motivasyon şarttır. Yoksa sadece sahadaki mücadeleyle kondisyonla taktikle bu işler olmaz. Kenarda Hocanın kafası karışık, sahada futbolcuların kafası karışık, kadro yapın belli, alternatif oyuncun yok, kulübede hamle oyuncun yok yok oğlu yok işte bu yokları aratmayacak olan yukarda saydığım değerlerle geçici olarak tolere edersin. Bu konsantrasyonla maça çıkan Eskişehir spor gücünün yettiğince mücadele etti. Kazanmaya çok uzaktı ancak mücadelenin karşılığı olarak bir puan çıkarta bilirdi. Son dakikadaki konsantre eksikliği pahalıya patladı.
   
    Eskişehir spor’un aldığı malubiyeti eleştirmiyorum. Eskişehir spor’un yaşadığı ve yaşattığı krizleri ve sıkıntıları eleştiriyorum. Yoksa kazanmış kaybetmiş hiç fark etmez Bu taraftar her zaman takımına sahip çıkar. Ancak saçma sapan işlerle uğraşıp, takımın birlikteliğine zarar veren futbolcuları hiçbir zaman unutmaz yeri geldiğinde dersini ve cevabını verir.
   
    Geçen haftalarda Galatasaraylı Semih Kaya hocam top benden çıktı değince birçok methiyeler dizilmişti. Aslında abartılacak bir şey yoktu olması gerektiği gibi davranmasını abartmıştık. Pazartesi günü oynanan Trabzon spor Fenerbahçe maçında çıkan olaylar sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakem maçı tatil etti. Sporun içerisinde bu kadar sporun yapısıyla bağdaşmayan yaratık varken futboldan veya spordan spor ahlakından bahsetmek mümkün mü? Sporun güzelliklerinden bahsetmek mümkün mü?
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi