Jüpiter retroda; İç sesimiz yankılanacak

Jüpiter ; Gökyüzünün en iyicil gezegenidir,büyüten, genişletendir. Para ve şans gezegenidir ve aynı zamanda bizleri dış dünyayla temasta bulundurarak , büyümemiz için yardımcı bir eylem, neşe ve motivasyondur.

10 Nisan 2019 08:39
A
a
Sütiş Eskişehir
Jüpiter bu yıl Yay’da ilerler iken ; genişleme, gelişme ,yüksek öğrenim, eğitimler ve uzak yerlere seyahat etme enerjilerini yönetir, bu da Retro sürecinde tüm bu şeylerin normalden daha düşük, yavaş seviyede gerçekleşeceği anlamına gelir. Jüpiter Retro olduğunda ise daha çok içimize döneriz. İç dünyamız büyür,genişler,kendimizi keşfederiz. Bolluk ve şans içeride, özümüzde keşfedilir. İnsanlar,yaşamlarının,yaşadıklarının ayrıntılarını analiz edebilirler. Bu Retro süreci maneviyat ve iç gözlem için iyidir.
JÜPİTER RETROSU ; her birimiz için büyüme sağlayacak; ancak, bazılarımız bu büyümeyle kolayca yüzleşemeyecek. Seni ne büyütür ? Gelişmen ne ile kendini gösterir ? Acı , neşe, eğlence ,sanat ? Neye ihtiyacın varsa o gelecektir gelişimin için. Zarar veren bağımlılıkları olanlar, açgözlülük ve kibirle dolu olanlar Jüpiter’in Retro olduğu 4 ay boyunca kendilerinde bir şeylerin yanlış gittiğini fark etmeyi başaracaklardır. Düzeltmeye, onarmaya ve ehlileşmeye adım atabileceklerdir. Diğerleri yani farkında olmayanlar ise kontrolden çıkacak ve sevdiklerinin kendileri için bir müdahalede bulunmalarına izin vermek durumunda kalacaklardır. Öz eleştiri önemlidir. Kendine sonsuz bir aynadan bak. Kendine ruhsal bir ameliyat talep et. Her gün daha iyiye evrilmek için içini çürüten alışkanlıklar ve davranışları törpüle ve yok et.
JÜPİTER RETROSU ; BAŞKALARINDA Kİ KUSURU GÖRDÜĞÜ KADAR KENDİNE DE DÖNÜP BAKABİLEN İNSANLARI KORKUTMAMALIDIR. Kişinin güçlü yanlarını keşfetme ve sonrasında bu güçleri sergilemek için adım atma dönemidir. Jüpiter sistemdeki en büyük gezegen olduğundan, geri dönüş sürecinde birçok değişiklik yaşamak mümkündür. Kişisel doğum haritalarımızda hangi ev ve yahut alanda geriliyor elbette o önemlidir. Jüpiter Retrosu ; 4 aylık kötü şansın geleceğini veya paranın tamamen kıt, bereketsiz ve sıkıntılı olacağı anlamına gelmez. Bireylerin yaşamdaki yolunu bulmaları ve en çok sevdikleri şeyi yapmaları için önceliklerini belirleyeceği verimli, iyi bir dönemdir aslında. Merkürün geri hareketine benzemez, çünkü hiçbir şeyle uğraşmaz ve iyi şeylerin olmasını engellemez. Okulda veya işte , başarısızlık süresi göstermez. İç yolculuğuna razı olan her birey 4 ay sonra bolluk ve bereketi ile daha güçlü bir şekilde kavuşacaktır. 10 Nisan’da Jüpiter ; Lesath adı verilen sabit yıldız ile kavuşumda gerilemeye başlarken ; Çoğu insanın yönetmekte zorlandığı bazı çatışmalar getirebilir. İçsel Çaresizlik bir çok insanın hayatında kendi yeni yolunu keşfetmeye yönlendirebilir. Kaostan düzen oluşabilir. Sabit yıldızın bir sonucu olarak, kaza sayısı veya ahlaksızlık olarak nitelendirebileceğimiz bazı çirkin olaylar artabilir. Jüpiterin geri hareketinden ziyade bu yıldızın etkisi bazı pürüzler ortaya çıkabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
BU SÜREÇ İÇİN ÖNERİLER ; Gelecek kaygısından ziyade geçmişte yaptıklarınıza odaklanın ve şimdiki zamanınızı daha akıllıca yönetmeye çabalayın. Kısaca ; Geçmişten dersini al ve An’ı yaşa. İşi bırakmak için iyi bir dönem değil çünkü daha sonra yenisini bulmak imkansız ya da epey zaman alacak olabilir. Bu dönemde, insanlar sadece kendi içlerine bakmalı ve Jüpiter’in içten çalıştığını hatırlarken hayatlarının iyileşmesi için gerekli tüm çalışmaları yapmalıdırlar. Şifa çalışmaları,meditasyon,yoga, enerji çalışmaları, farkındalık geliştirici her adım faydalıdır. Geriye dönük değerlendirmeler yapmak, kendimizi sorgulamak ve içsel kararlar almak için mükemmeldir; Ne kadar para harcadığınıza ve neye harcadığınıza dikkat edin.. Fazla harcama yapmamak için dikkat eden insanlar için akıllıca davranmış olacaklardır. Büyük değişiklikler yapmak için asla acele etmeyin. Bu zaman periyodu bazı yeni fikirleri düşünmek ve bunları kağıda geçirmek için faydalıdır. Düşün,taşın,yaz,çiz ve fikrine fikir kat ama acele etme. Diyet yapmak için oldukça elverişlidir, bu nedenle kilo verme programlarına,spora başlamak veya bu Retro sırasında her nevi temizlik yapmak iyi bir fikirdir. İstediğiniz şey ile ihtiyacınız olan şey her zaman aynı olmaz fakat Jüpiter size ihtiyacınız olanı verecektir. Neden ? diye sormayın yaşanılanlara. Ruh ihtiyacını yaşayacaktır. “Herkesin kendi bilgeliği vardır fakat kimselerin faydalanamadığı bir bilgelik ne kadar katkı olabilir ki kollektif bilince ? Önemli olan bu bilgeliğin fark edilmesidir. Retro Jüpiter bu tür saklı bilge yanlarımızı insanlığa sunmamız için bizi teşvik ediyor, bu yüzden biraz mola vermeli ve iç düşüncelerimize dikkat etmeliyiz. “
JÜPİTER RETRO DOĞANLAR; Daha önceki bir yaşamda , ruhun iyiliğini sağlamada bir sorun yaşamışlardır.. Bolluk ve bereketi yalnızca kendileri için kullanmışlardır. Tüm zenginlik onlarladır fakat onlar bu zenginliği paylaşmayan ve diğer ihtiyaç sahiplerini görmeyen bir enerjidedirler. Bu sebeple bu kişiler ömürleri boyunca yardım etmek üzere bu yaşama görevli olarak gelmişlerdir. Örneğin ; Çocukları anlatan alan 5.evde bir Jüpiter Retronuz varsa yalnızca kendi çocuğunuza bağlanıp dünyada ki tüm çocukları unutmak sizi bu hayatta geriletir. Siz tüm ihtiyaç sahibi çocuklara maddi ve manevi yardım etmelisinizdir. Hangi alanda ise Jüpiter retronuz o alanı geliştirmelisinizdir. Açgözlülük, bencillik, oburluk, savurganlık gösterebilirsiniz. Bağımlılık, hoşgörüsüzlük, bağnazlık, cehalet ya da gösteriş yapmak sizi bu hayatta engelliyor olabilir. Kişisel ve manevi olarak büyümenizi engelleyen şey, Jüpiter retrosunun odaklandığı,bulunduğu ev ve alandır . Jüpiter Retro doğanlar 10 Nisan- 11 Ağustos aralığında yavaş ilerleyen tüm yaşam süreçlerinin hızlandığını göreceklerdir. Başarıya ve daha bir çok şeye daha çabukulaşırlar. Onlar için 4 aylık bir ödül süreci başlar eğer etik ve ahlaklı bir yaşam sürüyorlar ise. Sürecin hayrınıza ve gelişiminize işlemesi dileğiyle..
Sevgiyle kalın.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi