İş kazası

Murat Özgül yazdı

22 Mayıs 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile oynadığımız maçın galibi biraz daha rahat olarak yükselme grubu maçlarına devam edecekti. Kötü başladık. Toparlandık. Bir ara öne de geçtik. Ancak basit hatalarla top kayıpları ve hücum edemeden geri dönüşler, atılan şutların isabetindeki düşük yüzde bizi oyundan kopardı. Oyun sonuna doğru açılan fark son iki dakikada biraz da hırslanmamızın etkisiyle azaldı yine de 14 sayı farkla maçı kaybettik. 71 – 57… Üç sayılık atışlarda her iki takım da kötüydü. Nesine.Com Eskişehir Basket 6/24 isabetle % 25 Sakarya B. Belediye ise 6/26 isabetle % 23 ortalama tutturdular. Fark iki sayılık atışlarla geldi 23/42 % 55 isabet kaydeden Sakarya takımına karşı biz 13/39 % 33 isabetle oynadık.
Her zaman yazdık ve söyledik. Biz atarak kazanan bir takımız. İyi savunma yapamaz ve attıklarımızda isabet kaydedemezsek sorun yaşarız dedik.
Tüm kupa ve lig maçları içinde en az sayı bulduğumuz maç oldu. Marshall’ın ne kadar etkili ve takıma katkı veren bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük. Sakatlığında yerine oynatılan Troy Gillenwater sanki sahaya zorla çıkarılmış bir oyuncu görünümündeydi. Oyuna giriş ve çıkışlarında isteksizdi. Fizik olarak çok iyi olmasına rağmen sahada ve pota altında hiçbir varlık gösteremedi. Top taşıma özelliği ile gardlarımızı rahatlatan Marshall olmayınca Yunus Emre, Evren, Buğrahan da baskı karşısında çok zorlandı. Cemal de tek başına, sürekli değişen ve diri kalan rakip oyunculara karşı mücadele etti ve çok efor harcadı.
Kendisine edilen kötü tezahüratlar Murat’ı çok etkiledi. Tribün tepkisine karşı biraz profesyonelce hareket etseydi lehimize daha büyük katkısı olurdu. Tribünlere el hareketi yapınca ortalık karıştı. Sahaya maddeler atıldı, oyun durakladı.
Protokol tribününde ön koltukta sadece kulüp başkanına yer ayrılıp diğer yöneticilerimize arka sıralara verildi. Yalnız kalan ve olaylara tepki gösteren Sinan Özeçoğlu’na fiziksel saldırıda bulunuldu. Arkasında oturanın kim olduğunu bilemiyoruz, ancak yöneticilerimiz oturdukları yeri terk edince, tacizde bulunup, geri gelen şahıs Sakarya’lıların tepkisini aldı ve ortalık bir kez daha karıştı.
Daha oynanacak 3 maçımız var. İstanbul’da Acıbadem, sahamızda Bursaspor ve Sakarya Büyükşehir maçlarını oynayacağız. Biz zor olanı atlattık. Umarım denizi geçip çayda boğulmayız. Sakin kalmak ve kalan maçları kazanmak zorundayız. Süper lig bize çok yakın. Yeter ki savunmamızdan ödün vermeden kazanmayı ve oyuna asılmayı becerebilelim. İş (MAÇ) kazası olur, ders alındı mı sorun olmaz…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi