İnternette kota kalkıyor

En son teknoloji haberleri...

25 Kasım 2018 10:04
A
a
Sütiş Eskişehir
Turkcell, 1 Ocak 2019’dan itibaren 2 milyondan fazla ev ve işyerinde AKK’yı kaldırıp, limitsiz internet vereceğini açıkladı. Şirket, düzenlemeye uygun olarak 1 Ocak 2019 itibariyle AKK’li tekliflerde olan tüm sabit internet müşterilerinde şartsız, koşulsuz olarak AKK’yi kaldıracağını duyurdu. Limitsiz internete geçişte müşterilerine herhangi bir koşul veya şart sunulmayacağı belirtilen açıklamada, “Yeni dönemde Turkcell; tüm kurumsal ve bireysel fiber ve DSL kullanıcılarını ek paket-hediye gibi kafa karıştırıcı önerilerle uğraştırmadan, gerçek limitsiz kullanıma taşıyor” denildi.

Google öğretmenleri unutmadı

Özel gün ve tarihlerde anasayfasındaki logosunu değiştiren Google, Öğretmenler Günü’nü de unutmadı. Ülkeler ve insanlar için önemli olan tarihleri unutmayan ve anasayfasını bu özel günlerde değiştiren Google, Öğretmenler Günü’nü unutmadı. Doodle adını verdiği logosunu değiştiren Google, animasyonlu bir çalışmaya imza attı.

Telefonda taksit sayısı artıyor

Kredi kartlarıyla yapılacak cep telefonu, havayolları ve seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt içi harcamalarında 6 ay taksit sınırı değişiyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartlarıyla ilgili yeni bir yönetmelik değişiklik taslağı hazırladı. Taslak ile kredi kartlarıyla yapılacak havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt içi harcamalarında 6 ay taksit sınırı 9 aya çıkarılacak.

Osmanlı çileği literatüre girdi

Zonguldak’ta üretilen, pembe rengi, aroması ve kokusu dolayısıyla rağbet gören Osmanlı çileği, tescil işlemleri sonucu çilek çeşidi olarak bitki literatüründe yerini aldı. Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belediyeye fide üretici belgesi vermesi sonrası Osmanlı çileğinin tescil işlemlerinin başlatıldığı belirtildi.

İnternet televizyonu solladı​

Televizyonun son yıllarda bir kitle iletişim aracı olarak internet karşında gerilediği gözleniyor. ABD’de yapılan piyasa araştırmaları, ülkede son 2 yılda internetteki reklam satışlarının televizyonu geride bıraktığını ortaya koydu. Piyasa araştırma şirketi eMarketer’in verilerine göre, ABD’de 2016’da 71,29 milyar dolara ulaşarak tarihin en yüksek seviyesine çıkan televizyon reklam satışları, 2017’de 70,22 milyar dolara geriledi. Bu, satışlarda son 10 yılda görülen ilk azalma oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi