İKİ MAÇ İKİ KARAR

İKİ MAÇ İKİ KARAR

18 Nisan 2013 20:16
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor,lig maçında olduğu gibi,Ziraat Türkiye kupası ilk karşılaşmasında da güçlü rakibi Fenerbahçe’ye karşı çok üstün bir mücadele örneği gösterdi.Girmiş olduğu birçok gollük pozisyonu değerlendirememiş olması, ikinci maç için net bir avantajında kaçmış olmasına neden oldu diyebilirim.
 
Birçok kez dile getirdiğim gibi yine söylemeden edemeyeceğim. Siz futbol adına ne kadar doğruları yaparsanız yapın, azda olsa şans faktörü yanınızda yoksa karşılaşmayı lehinize çevirmenizde bir o kadar zor olacaktır.
 
Öncelikle şunu öğrenmiş olduk Eskişehirspor çok şansız. Bu makûs talihi değiştirmek bir şekilde olacak. Peki ya dış faktörleri nasıl yenip değiştireceğiz işte onu bir türlü çözemedim. Bu bilinmeyen denklemi çözecek olan bir delikanlı çıkarsa lütfen bana da anlatsın.
Karşılaşma öncesi ciddi endişelerim vardı. Bunların başında hakemin saha içinde çalacağı düdüklerle, yanlı bir tutum sergilemesi. İkincisi ise, birçok maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da, şansızlıkların yine Eskişehirspor’un yakasını bırakmayacak olmasıydı.
Evet, öncelikle insanlarda vicdani duygular olmalı. Olmalı ki, harcanan onca emeğe de saygı duymalı.
Ama nerede, o vicdani ve insani duyguları körelmemiş yılmayan yıldırımları bulmak.
Ancak, bazılarına ne anlatırsak anlatalım, vız gelir tırıs gider. Çünkü birileri başrollerde olduğu sürece, Eskişehirspor gibi Anadolu takımlarının figüranlığı hiç bitmez. Anlayacağınız şu ki, kupa maçında bile, adil çalması gereken düdüğün Adalet Terazisi, sarı lacivert forma rengine göre şekilleniyorsa varın gerisini siz düşünün.
 
İki maç iki karar…….!
Bana hiç kimse lig maçında Alper Potuğ’un atmış olduğu golün iptalinden sonra, bugün Mehmet Topal’ın eliyle düzeltip atmış olduğu golün izahını yapamaz. Yahu bu Rezilliğin ve Kepazeliğin hesabını kim verecek.
Yine Türbinlerde, yaptıkları şovlar ve koreografilerle, takımını yalnız bırakmayan Kırmızı Şimşekli sabırlı taraftarlar bile, hakemin yaptıkları karşısında çileden çıkmış oldu.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi